tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer schilderworkshops
Graffiti workshop

Maak kennis met de wereld van graffiti

Creatief verf spuiten tijdens een graffiti workshop

Met een workshop graffiti maak je de mooiste street art helemaal zelf. Dit is pas een gave manier om kunst te maken! Je maakt kennis met alle technieken en mogelijkheden bij het werken met de spuitbus. Door eerst een ontwerp te maken en later de schets met de speciale verf in te kleuren, kom je tot verbluffende resultaten. Heb je vragen over deze workshop? Kijk eens bij de meestgestelde vragen over graffiti workshops!

Lees verder

Je leert wat de verschillende kleuren voor effect hebben en je leert kleurovergangen maken, waarbij vormen en verhoudingen ook een belangrijke rol spelen. Een ideale en zeer creatieve workshop voor een teambuildingsactiviteit. Maar ook een leuk graffiti kinderfeestje, een origineel uitje voor vrienden of een tof vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen.

Begeleid door professionals maak jij wellicht de leukste en creatiefste middag van je leven mee. Je creëert echt iets nieuws en je staat versteld van je eigen vaardigheden met verf.

Weergave:
7 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01