tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather info

Graffiti kinderfeestje thuis - Wij komen naar jou toe!

Omschrijving

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een creatief én stoer graffiti feestje. Jullie leren jullie eigen graffiti paneel ontwerpen en spuiten. En dat is niet alles, jullie krijgen ook een rondleiding langs 600-1000 meter aan graffiti kunstwerken van echte artiesten op de grootste graffiti locaties. 

Tofste feestje van het moment!

Na afloop krijgen jullie een graffiti diploma, krijgt de jarige een cadeautje en mag iedereen kosteloos op een echte graffiti muur spuiten. En natuurlijk krijg je je eigen graffiti paneel mee naar huis. Dit is een paneel van 60 x 60 cm van een luxe houtsoort.
Bij ons heb je als ouder nooit zorgen! Met een team die elkaar opvangt met ziekte heb je nooit onverwachte verrassingen en een reviewscore van 9/10. Betaling is achteraf en flexibel naar het aantal kids. 

Leuk voor de ouders: jullie mogen gratis mee met de rondleiding en ook op de graffiti muur spuiten. Boek dit graffiti fun kinderfeestje al vanaf 4 kinderen bij ons in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland!
Wij raden altijd een graffiti feestje aan op onze locaties, dit i.v.m. de tofste overdekste graffiti locaties en geen zorgen met viezigheid en dampen. Thuis in de garage of schuur is geen optie i.v.m. gezondheid. Met regen thuis veel problemen en geen aanrader m.b.t. nevel en dampen + gezondheid. 

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 15,- per kind (incl. BTW)
Inclusief reiskosten
4 tot 15 kinderen
Ongeveer 2 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

TOFSTE FEESTJE OOIT!!

Voor de 2e keer een superfeestje gehad!
Aanrader, leuke organisatie en heel professioneel.

Door: Esther
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01