starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Navigeer snel naar de leukste GPS tochten.

Beoordelingen GPS tochten

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,3
Uit 8 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke beleving om als groepsuitje of bedrijfsuitje te doen!

In 1 woord; super!

maandag, 22 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Moord op Sjaak

Het was een leuke zoek/wandeltocht door het gebied de Maashorst. Leuk om te doen met een goede afwisseling van wandelen en zoeken.

dinsdag, 15 december 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Elke cent waard!

Samen met mijn vrienden een onvergetelijke dag gehad. Wel wat nat geworden door de wind en het opspattende water, maar was elke cent waard.

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf uitje

Heel gaaf uitje, in het donker met de oude voertuigen. Erg uniek en zou het was het geld dubbel en dwars waard. Een hele avond onderweg geweest met daarna een lekkere maaltijd BEDANKT!

zondag, 1 februari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Met ons bedrijf dit uitje gedaan bij XL Adventure. Allereerst werd het uitje al op maat samengesteld en afgestemd op onze doelen. De uitvoer was ook helemaal super. Het programma is uitdagend maar toch ook voor iedereen toegankelijk dus alle medewerkers worden erbij betrokken wat het teamgevoel alleen maar bevordert.

Kortom we hebben een topdag gehad

woensdag, 21 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GPS Wandeling

Voor een funmeeting van ons bedrijf organiseerde ik een GPS-wandeling door de Wassenaarse duinen met Jorina als echte organisator. Het was een perfect uitje waarna iedereen erg tevreden was. Het was gezellig tegen een redelijke prijs

maandag, 16 april 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

09-07-2011 'Los door het bos!'

Wat echt een onvergetelijke dag is geworden. Echt super georganiseerd, De moord op Sjaak maar ook zeker de 'surveivalrugzak!' En wat is een vrijgezellenfeest zonder drank riepen we, zelf niets meegenomen, maar hoe gaaf was het, dat Rene met een fles zoete witte wijn aankwam zetten. Zo lief, echt helemaal top!

vrijdag, 26 augustus 2011
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt super georganiseerd

SUPER ! zaterdag 25 juni waren wij te gast bij los door het bos , na een lekker bakje koffie ,het oplossen van de moord op sjaak een leuk spel heel leuk opgezet, voor versnaperingen werd gezorgt ,na de tocht een gezellige BBQ met alles er op en eraan HEERLIJK ook aan de dorstige mens was gedacht, Kortom een Super gezellige dag EEN AANRADER !!!! (rene en chantal, bedankt voor de goede zorgen)

zaterdag, 13 augustus 2011

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01