starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

GPS-games vol actie

Wat ga je doen

Kies een GPS-game die het beste bij jouw wensen aansluit en ga los met je vriendengroep, familie, vrijgezellenfeest of collega’s! Wij hebben verschillende leuke buitenspellen die gegarandeerd voor een spannende en leuke middag zullen zorgen.

Geocaching:

De meest classic versie van een GPS-spel. Maar wij maken het spel extra speciaal door het avontuur in een spannend verhaal te gieten. Welk team vindt als eerste de oplossing?

The Hunt:

Twee teams strijden om de wereld te redden van een tikkende tijdbom.

Het jachtseizoen:

Bekend van de mannen van StukTV, uitstekend geschikt als vrijgezellenuitje.

Archerytag:

Yes! Met Archery Tag is het nu mogelijk om op je vrienden te schieten met pijl en boog! Volkomen veilig, maar de spanning giert door je lijf als je probeert de vijandelijke pijlen te ontwijken.

De keuze is eindeloos en we maken ieder spel voor jullie op maat. Ook de locatie is geen probleem, want wij komen naar jullie toe! Overal in Gelderland. Ook organiseren wij kinderfeestjes. Neem dus snel contact op om jouw toffe uitje te reserveren, of meer informatie aan te vragen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01