starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

GPS Biesbosch Sloepenchallenge bij Bootje gezond

Wat ga je doen

Een uitdagende tocht met elektrisch aangedreven sloepen staat op het programma als één van onze outdoor evenementen, waarbij jullie meedoen aan onze GPS Biesbosch Sloepenchallenge. Met als vertrekpunt vanuit Drimmelen of Raamsdonksveer, trekken we er op uit met een elektrische fluisterboot richting de Aakvlaai, waar GPS punten zijn uitgezet.

Nadat het GPS Spel is uitgelegd, gaan jullie compleet zelfstandig de strijd met elkaar aan. Midden in het prachtige natuurgebied de Biesbosch moeten jullie de weg zien te vinden in het doolhof van kreekjes en eilandjes van dit Nationaal Park. Iedere sloep is een team. Het team met uiteindelijk de meeste opdrachten goed is de winnaar.

Deze tocht met de sloep over het water is bijzonder geschikt voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.

Teambuilding in groen Brabant, inclusief teamspelen en teamopdrachten tijdens deze bijzondere GPS tocht. En varen met de boot is als ludiek personeelsuitje of actief bedrijfsuitje een ontzettend aangename manier om deze prachtige omgeving te ontdekken.

Eventueel van te voren met koffietafel of nadien met BBQ of diner.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01