tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

GPS Biesbosch Sloepenchallenge bij Bootje gezond

Omschrijving

Een uitdagende tocht met elektrisch aangedreven sloepen staat op het programma als één van onze outdoor evenementen, waarbij jullie meedoen aan onze GPS Biesbosch Sloepenchallenge. Met als vertrekpunt vanuit Drimmelen of Raamsdonksveer, trekken we er op uit met een elektrische fluisterboot richting de Aakvlaai, waar GPS punten zijn uitgezet.

Nadat het GPS Spel is uitgelegd, gaan jullie compleet zelfstandig de strijd met elkaar aan. Midden in het prachtige natuurgebied de Biesbosch moeten jullie de weg zien te vinden in het doolhof van kreekjes en eilandjes van dit Nationaal Park. Iedere sloep is een team. Het team met uiteindelijk de meeste opdrachten goed is de winnaar.

Deze tocht met de sloep over het water is bijzonder geschikt voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.

Teambuilding in groen Brabant, inclusief teamspelen en teamopdrachten tijdens deze bijzondere GPS tocht. En varen met de boot is als ludiek personeelsuitje of actief bedrijfsuitje een ontzettend aangename manier om deze prachtige omgeving te ontdekken.

Eventueel van te voren met koffietafel of nadien met BBQ of diner.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
6 tot 120 personen
Vanaf 1 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01