tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Golfclinics in de Provincie Noord-Brabant

Maak kennis met de golfsport en sla, put en pitch er op los in de Provincie Noord-Brabant

Iedereen kan golfen

Ook zonder golfvaardigheidsbewijs en lidmaatschap is het mogelijk om deze unieke, ontspannende sport eens te beoefen, door het als actief uitje op het programma te zetten op het volgende familie-uitje, actieve personeelsdag of recreatief vrienden uitje.

Maak in een relatief kort tijdsbestek met de golftechniek kennis en begeef je in bezit van een golfclub en een golfbal op de golfbaan, waar alleen de holes wat minder ver van elkaar zijn verwijderd, maar waar het principe overeind blijft dat je de 18 holes in zo min mogelijk slagen afwerkt, waarbij het putten natuurlijk de doorslag geeft.

Beleef een sportief, actief uitje met elkaar en sluit af meteen lunch of diner. Meer in voor een andere variant? Probeer dan eens boerengolf, midgetgolf of glowgolf.

Filter 2 uitjes
Weergave:

Er zijn 2 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 6 personen
Oss
Korte omschrijving

Onze locatie heeft bij uitstek een golfbaan om het golfspel goed aan te leren. Wij zijn laagdrempelig, sfeervol, overzichtelijk en hebben een goed ingerichte accommodatie waar alle facetten van het golfspel aangeleerd zullen worden. Onder begeleiding van PGA-Professionals worden op onze golfbaan jaarlijks veel golflessen en clinics gegeven voor iedereen.

Tonen
€ 4,- tot € 50,- per persoon
Vanaf 20 personen
Veldhoven
Korte omschrijving

Verlang jij ook weer naar een leuke activiteit samen met je vrienden, collega’s of buren? Reserveer een golf clinic en ontdek hoe leuk golfen is! Vanaf € 20,35 p.p. krijg je een uur les van een ervaren golf instructeur.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01