starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Golfclinic

Tee off met een leuke golfclinic op deze banen

De ideale introductie in de golfsport: doe een golfclinic

Een golfclinic is een sportieve workshop met een recreatief karakter. Door het hele land kun je terecht bij zogenaamde Pitch & Putt golfbanen. Hier gelden dezelfde spelregels als bij het normale golfen. Bij deze workshop zijn de afstanden tussen de holes altijd wat korter dan gebruikelijk en kun je als deelnemer zonder ervaring elke gewenste green uitproberen.

Bijzonder geschikt als teamuitje of vriendenuitje, maar ook erg leuk voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Op een hele toegankelijke manier word je wegwijs gemaakt en leer je binnen een relatief kort tijdsbestek zelfstandig golfen. Golfclubs, golfbal, scorekaarten en tees, alles is bij dit voordelige arrangement inbegrepen.

Doe een golfclinics van 9-of 18-holes, allemaal buiten in de prachtige natuur. Ook kinderen kunnen deelnemen aan deze vorm van golf. Zo kunnen ze al op jonge leeftijd kennismaken met de golfsport.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

1,5 meter

Onze locatie heeft bij uitstek een golfbaan om het golfspel goed aan te leren. Wij zijn laagdrempelig, sfeervol, overzichtelijk en hebben een goed ingerichte accommodatie waar alle facetten van het golfspel aangeleerd zullen worden. Onder begeleiding van PGA-Professionals worden op onze golfbaan jaarlijks veel golflessen en clinics gegeven voor iedereen.

Prijs
Vanaf € 10,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Oss
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Samen met je collega’s of een groep vrienden op een gezellige manier kennismaken met de golfsport? Dat kan tijdens een golfclinic bij Galecop Golf in Nieuwegein. Van de basis tot en met het golfen, het kan allemaal in 1 dag tijd!

Prijs
€ 27,50 per persoon
Aantal
Vanaf 3 personen
Locaties
Nieuwegein
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Short Golf is een sportieve maar zeer ontspannen activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld wordt. Deze mooie 9-holes Par 3 baan in Limburg beschikt over kleine afstanden, welke tussen 50 en 80 meter zijn. Hierdoor is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau.

Prijs
Vanaf € 18,50 per persoon
Aantal
20 tot 72 personen
Locaties
Cadier en Keer
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01