starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Gezellige Cocktail workshop in Amsterdam

Wat ga je doen

“Shaken, but not stirred”! Hoe wil jij je cocktail? Tijdens onze cocktail workshop gaan we in ongeveer anderhalf tot twee uur tijd lekker shaken, mixen, stirren en crushen! Een privé cocktail event voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en groepsuitjes van 10 tot zeker 150 personen.

We verzorgen een bartender en een leuke locatie en iedereen krijgt genoeg materialen om de cocktails te maken. Een gezellig groepsuitje voor de liefhebbers van een zomers drankje. Na ongeveer 2 of 3 cocktails gemaakt te hebben, zal onze begeleider de groep meenemen naar nog een andere Amsterdamse attractie: De IceBar! Een Xtracold beleving in een kroeg helemaal gemaakt van IJS! Dat is nog eens een bijzonder arrangement.

In de IceBar krijgt iedereen een lekker drankje en ook is er een 4D Movie experience met XtraCold sfeer inclusief 3D bril en ‘coole’ special effects. Na de 4D Movie krijgt iedereen nog een drankje en we sluiten af met een heerlijk tapas diner. Alleen de drankjes tijdens het diner zijn niet inbegrepen, verder is alles all-in verzorgd!  

Tijdsprogramma:

  • 15.00 uur - Start van een gezellige privé Cocktail Workshop
  • 17.00 uur – Bezoek aan de IceBar met twee XtraCold drankjes
  • 18.00 uur – Start van het Tapas dinermenu op leuke locatie

Tijden zijn nog naar wens aan te passen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01