starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Get the Picture stadsspel in Den Haag

Wat ga je doen

Voor een leuke speurtocht waarbij je voor het uitvoeren van opdrachten foto’s moet maken is Get The Picture in Den Haag zeker wat voor jou.

Als een stelletje paparazzi proberen jullie als team bij de opdrachten die jullie van ons mee hebben gekregen de leukste foto’s op camera vast te leggen. Soms cultureel, maar ook puur voor de fun.

De Den Haag Press Photo moet in ieder geval iets ludieks uitstralen. Na het schieten van alle foto’s worden tijdens een borrel alle resultaten beoordeeld op hun kwaliteit.

Ervaar tijdens een bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje de aangename spanning van het fotograferen. Bij het spelprogramma Get the Picture kom je in onze fotogenieke Hofstad, of eventueel in Scheveningen, meer dan genoeg aan je trekken.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01