tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame

Geploeter op een roze scooter omgeving Geertruidenberg

Omschrijving

Bij dit vrijgezellenfeest is succes 100% gegarandeerd. Wij hebben voor de hele groep rode, elektrische scooters maar speciaal voor de vrijgezel zal er een knalroze scooter staan te blinken. Na duidelijke instructies is het tijd om de scooter wat beter te leren kennen en maken we een mooie tocht door de omgeving.

Na wat sightseeing maken we een pitstop op een zonnig terras en daarna gaan jullie het opnemen tegen de andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht per scooter door Vestingstad Geertruidenberg en omstreken. Tijdens de speurtocht zitten jullie op de scooter en gaan jullie speuren per GPS. Soms even stilstaan om de route te bepalen want haastige spoed is zelden goed. Eenmaal het GPS punt gevonden dan moeten jullie een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek, en de lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Indien gewenst kunnen wij zelfs de opdrachten personaliseren zodat de vrijgezel absoluut in het middelpunt staat. De scooters besturen, dat doen jullie uiteraard zelf. De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur, maar iedereen moet wel verplicht een helm op. De bestuurder dient daarnaast in het bezit te zijn van een bromcertificaat of rijbewijs B. 

Het arrangement ‘Geploeter op een roze scooter’ is te boeken vanaf 8 personen. Na dit spectaculaire arrangement zullen jullie ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue, dat regelen wij graag!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 120 personen
Vanaf 1 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Brommercertificaat verplicht
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01