tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Geploeter op een roze scooter omgeving Geertruidenberg

Omschrijving

Bij dit vrijgezellenfeest is succes 100% gegarandeerd. Wij hebben voor de hele groep rode, elektrische scooters maar speciaal voor de vrijgezel zal er een knalroze scooter staan te blinken. Na duidelijke instructies is het tijd om de scooter wat beter te leren kennen en maken we een mooie tocht door de omgeving.

Na wat sightseeing maken we een pitstop op een zonnig terras en daarna gaan jullie het opnemen tegen de andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht per scooter door Vestingstad Geertruidenberg en omstreken. Tijdens de speurtocht zitten jullie op de scooter en gaan jullie speuren per GPS. Soms even stilstaan om de route te bepalen want haastige spoed is zelden goed. Eenmaal het GPS punt gevonden dan moeten jullie een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek, en de lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Indien gewenst kunnen wij zelfs de opdrachten personaliseren zodat de vrijgezel absoluut in het middelpunt staat.

Het arrangement ‘Geploeter op een roze scooter’ is te boeken vanaf 8 personen. Na dit spectaculaire arrangement zullen jullie ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue, dat regelen wij graag!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 120 personen
Vanaf 1 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01