tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro load home whatsapp
Gemotoriseerd kinderfeestje

De leukste feestje met racen en crossen vier je hier

Start de motor en race weg op dit stoere gemotoriseerde kinderfeestje

Stoere kinderen die willen gassen, kunnen hun hart ophalen tijdens een gemotoriseerd feestje. Laat die motoren maar brullen, houd je stuur in bedwang en race de race van je leven. Dat is bij elkaar opgeteld een belevenis van jewelste voor kinderen die van een sensationeel uitje houden.

Kinderen zich helemaal uitleven met karten of electro motorcross Bij beiden kun je lekker hard racen op een indoor of outdoor parcours met bochten en moeilijke passages en proberen de snelste tijd te halen. Karten doe je op vier wielen en motorcrossen op twee: een E-bike is voorzien van een high-tech accu. Het enige dat daarbij mist zijn de uitlaatgassen!

De beschermede kleding en voldoende begeleiding zijn aanwezig e de ervaren instructeurs geven goede instructies zodat alles er veilig aan te gaat. Start de motoren en racen maar.

Filter 5 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 5 Kinderfeestjes gevonden

Tonen

Shoot & Drive tijdens je kinderfeestje in Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 30,50 per kind
2 tot 25 kinderen
Utrecht
Korte omschrijving

Jarig en op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom bij ons lasergamen en karten zodat jij zeker weten het stoerste kinderfeestje hebt! Ga samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes lasergamen in onze stoere lasergame arena van wel 900m2. Strijd tegen elkaar in teams of individueel en scoor de meeste punten door je tegenspelers af te schieten.

Tonen

Elektrisch motorcrossen voor kinderen bij electrocross!

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 16,- per kind
1 tot 25 kind
Wanroij
Korte omschrijving

Vanaf zaterdag 13 maart weer geopend!

Het vetste kinderfeestje óóit geven, wie wil dat nou niet?! Leef je samen met je vriendjes uit op onze binnen- of buitentrack, onder begeleiding van profs. Uiteraard met een échte crosshelm op én een stoer pak aan! Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat jullie allemaal met een grijns van oor tot oor de motor afstappen?

Tonen

Kids Kart Party op indoor kartbaan centraal in Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 31,90 per kind
Vanaf 6 kinderen
Huizen
Korte omschrijving

Kom met je feestje lekker racen op een van de mooiste kartbanen van Nederland. Deze baan is ontworpen door de kenners, dus hier kun je karten naar hartenlust.

Tonen

Drive XL tijdens jouw kinderfeestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 36,50 per kind
2 tot 50 kinderen
Utrecht
Korte omschrijving

Karten en friet met een snack? Dat klinkt als het stoerste kinderfeestje van Utrecht! Perfect voor een echt feestvarken. Wil jij de volgende Max Verstappen zijn? Kom dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes karten op onze kartbaan.

Tonen

Stoer kinderfeestje - Segway & Hoverboard

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 15,- per kind
6 tot 16 kinderen
Haarlem, Hoorn (NH), Zandvoort
Korte omschrijving

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een actief kinderfeestje in Hoorn, zandvoort of Haarlem. In de sporthal zetten wij een uitdagend hindernissenparcours voor jullie uit. Daar gaan jullie met segways, hoverboards, ninebots, onewheels en E-skates overheen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01