tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star
Terug naar Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Beoordelingen voor Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Gemiddeld een 9,6 uit 12 beoordelingen

9,5 Beleving
9,7 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Geweldige avond, in het teken van plezier!

Deze activiteit is enorm leuk om te doen met een grote groep. Er zit veel variatie in en de begeleiders presenteren dit met veel enthousiasme. Onder het genot van een hapje en drankje deze quiz aangaan tegen andere teams is natuurlijk geweldig. Echt een aanrader!

Door: Harrold

Leuk

haha, wat hebben wij een partij gelachen deze avond. Een gelikte presentatrice in een strak pak maakte onze avond al leuk. Vervolgens werden we in verschillende teams meegesleept in het echte programma: Ik hou van Holland. Voor het eerst in al die jaren werden de echte zangtalenten onder ons pas ontdekt. Ook onze hersenen konden aan de gang om de verschillende punten binnen te slepen. Na een spannende strijd kon er maar een team met de prijs naar huis!

Door: Hans

Heel leuk!

Leuke quiz met muziek beeld en natuurlijk het ik hou van holland rad! Zeker een aanrader!

Door: Tischka

Leuke luchtige quiz!

Ik en mijn collega's hebben zeer genoten van de quiz. De quiz zat goed in elkaar en had leuke opdrachten. Wij hadden zelf geen locatie maar door de goede hulp van het bedrijf hebben wij een mooie locatie gevonden in Eindhoven waar wij de activiteit gespeeld hebben. De presentator straalde veel enthousiasme uit wat de sfeer ten goede kwam. Wij hebben een zeer leuke avond gehad!

Door: Puck

Leuke quizz

Via deze site uitgekomen bij een ontzettend leuke Hollandse quizz. Deze quiz is echt zoals het tv spel. Noem de rondes die daar gespeeld worden maar op en ze zitten er in. Ook de spelbegleider deed echt goed mee. Het was als of Linda de Mol er stond! Zo veel enthousiasme werd er gebracht en natuurlijk was alles met humor erbij.

Door: Theo

Ik hou van Holland!

Wat een leuk idee ze nemen kei veel leuke dingen mee om je te vermaken met een spel! Ideaal voor ons bedrijfsuitje heel de dag gelachen

Door: Kim

Gek op Holland

Als je van Ik Hou Van Holland houdt is dit echt de ideale quiz! Alle elementen zitten er in en zijn leuk om een keer zelf te spelen. De Hollandse kennis wordt opgehaald en zelfs wat nieuwe dingen opgestoken. Ook de presentatie werd leuk gedaan. Wij hebben een geslaagde middag gehad.

Door: Lindsay

Leuke Quiz!

Een super leuke quiz met elementen uit het televisie programma, Ik hou van Holland ! Bijvoorbeeld word het verjaardagsspel gespeeld en dit is erg leuk. De begeleiding tijdens het uitje is goed en maakt de deelnemers van het spel extra enthousiast! Al met al een top uitje!

Door: Wout

Top quiz!

Laatst hebben we met collega's deze quiz gespeeld, super! Door de verschillende rondes heeft echt iedereen zich vermaakt. Het Rad aan het einde maakt het toch echt spannend. Complimenten naar de presentator, deze heeft echt de avond gemaakt. Bedankt!

Door: Nienke

Hard gelachen

Super presentatrice die ons door het spel begeleidde. Erg veel gelachen met de collega's. Een top avond gehad!

Door: Annelein
Meer beoordelingen

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01