starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Gek op Holland Quiz - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen

De meest Nederlandse quiz die je kunt bedenken is natuurlijk de Ik Hou van Holland Quiz. Zijn jullie net zo gek op Holland als onze eigen quizmaster? Speel deze gezellige quiz samen met je collega’s, vrienden of familie.

Kom erachter wie de meeste kennis heeft van ons o zo mooie kikkerlandje. Wie weet er het meeste van Nederlandse muziek, spelling, topografie en allerlei Hollandse weetjes? Deze quiz bevat meerdere onderdelen uit het televisieprogramma: Ik Hou van Holland! Onder andere het kaaswerpen, de verjaardagsronde met de bom en natuurlijk kan het spectaculaire finale rad ook niet ontbreken.

Deze gezellige 'ons kent ons' quiz kan gespeeld worden op iedere gewenste locatie. Strijd in verschillende teams onder leiding van onze oer-Hollandse quizmaster die jullie tenminste 2 uur topvermaak zal bezorgen. Wij kunnen deze quiz op iedere locatie in Nederland opbouwen. Wij nemen alle materialen (beamer, petjes, audio, banners, het rad en nog veel meer) met ons mee. Lekker eten vooraf of na afloop? Of combineren met een borrel? Ook dat kunnen wij voor jullie regelen!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01