starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Gave Workshop - Leer Servies Decoreren

Wat ga je doen

In deze gave workshop ga je serviesgoed decoreren met decals (soort porseleinstickers) en porseleinstiften. Er is standaard keuze uit schaaltjes, gebaksbordjes of kommen. De techniek is haalbaar voor iedereen: geen teken-ervaring nodig!

Je kiest uit een heleboel afbeeldingen en maakt zo je eigen stijl. Dit kunnen planten, klassieke bloemen of vogels zijn, in vele kleuren, zwart/wit of goud. Je kunt kiezen om de stijl eenvoudig te houden, of juist lekker uitbundig te maken. Deze afbeeldingen zitten op een speciaal papier, dat na afbakken afwasbaar is. Tevens kun je met porseleinstiften allerhande stippen, streepjes, tekst, etc. aanbrengen.

Wij leren je de kneepjes van deze techniek tijdens een gezellige workshop! Hoe leuk is het om dit zelfgemaakte serviesgoed bijvoorbeeld te gebruiken op het werk? Succes gegarandeerd. In overleg is het mogelijk om afbeeldingen te personaliseren.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01