tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Ganzenbord in verschillende steden - Doe-het-zelf spel

Omschrijving

Tijdens deze moderne versie van Ganzenbord ontdek je samen met je vrienden, familie of collega's de stad op een leuke en interactieve manier. Kies zelf een stad uit, waarna je van ons een mail met een fotokaart en rasterkaart van deze stad ontvangt. Met deze kaarten op zak én je eigen mobiele telefoon gaan jullie de uitdaging aan om fotolocaties in de stad te vinden en het codewoord te kraken!

Klaar om te beginnen? Dan zal de spelbegeleider jullie via WhatsApp de eerste opdracht geven. Bij elke goed uitgevoerde doe- of denkopdracht ontvangen jullie een letter of aanwijzing. Samen vormt dit het codewoord waarmee jullie Ganzenbord kunnen winnen!

Spelen met kinderen? Wij hebben ook een Junior variant, voor kinderen van 8-14 jaar oud.

Details van het uitje

€ 8,75 tot € 26,25 per persoon
Vanaf 2 personen
Vanaf 3 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Onwijs veel plezier gehad!!

Leuk spel, goede begeleiding via WhatsApp waardoor we gewoon met ons eigen groepje waren en toch ook contact hadden met de spelbegeleider. Prima geregeld!

Door: Tao

Super leuke manier om een stadstocht te doen!!

We hebben het heel erg leuk gehad bij deze Levend Ganzenbord :-)
Het spel werd begeleidt op afstand via WhatsApp, wat een hele fijne manier was om samen iets te doen. Veel plezier gehad, en onwijs gelachen!

Door: Heleen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01