tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame

Ga voor de echte Hunger Games ervaring

Omschrijving

In de echte Hunger Games is het een strijd op leven en dood. Zo ver zal het nu niet komen, maar lever strijd in vijf uitdagende spellen en ervaar hoe het is om te vechten om een hoge inzet. Ga met je groep vrienden of collega’s een felle strijd aan in een uitdagend parcours van Hunger Games spellen.

Voel je een echte strijder en speel het moerasspel, het handboeienspel en The Electric Fence. Laat daarnaast je schietkunsten zien in de competitieve Shooting Games en speel een spannende ronde Archery Tag.

Sluit deze enerverende, strijdvolle dag af met een drankje aan de bar. In de speciale horecaruimte kun je ook genieten van een kip of sparerib menu. Speel de Hunger Games in Ermelo, Ewijk, Moordrecht, Nuenen of Merksplas (BE).

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Vanaf 2,5 uur
Buiten

Gemiddeld een 8,7 uit 1 beoordeling

10 Beleving
8,0 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Een leuk uitje!

Een ruim aanbod van verschillende uitdagende spellen. Met vrienden een hele leuke dag gehad. De begeleiding was ook super. De spareribs zijn een aanrader!

Door: Ernesto
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01