starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Funny Games - Leuk voor iedereen

Wat ga je doen

Onze ‘Funny Games’ zijn zeer originele spelen en zeer geschikt voor teamuitstapjes, bedrijfsuitjes en familiereünies. Iedereen kan deelnemen.
Sportief of A-sportief, oud en jong, dik en dun. Overleggen en samen doen is belangrijker dan kracht en snelheid.

In groepjes van circa 6 tot 8 personen worden alle spelen afgewerkt. De spelonderdelen bestaan onder andere uit de ‘Lopende A’, het ‘Spinnenweb’, ‘Water overdragen’, de ‘Da Vinci Brug’, ‘Rivier oversteek’. 3D puzzels.

De Funny Games zijn spannend tot het eind. Tijdens elk spelonderdeel kun je letters verdienen. Deze letters worden aan het einde verwerkt in een puzzel.
Welke groep lukt het uiteindelijk om als eerste de spreuk die is verstopt in de puzzel hardop te roepen? Heeft u de activiteiten niet zo goed volbracht? U maakt uiteindelijk toch nog kans op de eindoverwinning.

Naast veiligheid staat gezelligheid altijd voorop. Veel hilariteit dus. Wilt u met uw collega’s, familie of vrienden lachen gieren en brullen? Boek dan nu onze ‘Funny Games’!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01