tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

From Russia with love Citygame - In elke stad te spelen

Omschrijving

Ben jij de nieuwe James Bond? Houd je van spionnenfilms en houd je van een mysterie ontrafelen? Dan is From Russia with love dé escapegame voor jou. Ga in een team van spionnen op zoek naar de geheime plannen van de Russen. From Russia komt namelijk niet altijd love! Beschikt jouw team over de juiste instelling, creatief denkvermogen en efficiëntie? Daar kom je snel genoeg achter tijdens het spelen van ons razend interessante en creatieve spel.

Wat is From Russia with love?

From Russia with love is gebaseerd op de gelijknamige film. Tijdens deze game ga je gewapend met een koffer vol gave gadgets en een IPad de strijd aan tegen de Russische infiltranten. Jullie collega spion Skripal is spoorloos verdwenen maar heeft nog wel wat hints achtergelaten over zijn verdwijning/moord. Volg de stappen die Skripal voor jullie heeft achtergelaten en ontrafel het mysterie.

Kan jij de plannen van de Russische geheime dienst ontrafelen en de dubbelagent ontmaskeren? Het lot van de wereld ligt in jullie handen!

Hoe en waar?

Tijdens deze uiterst spannende citygame gaan jullie in teams van 5 tot 8 personen de strijd aan met de vragen. Dit kan in een versie van 2 uur, maar ook in een versie van 3 uur. Tijdens de game zal er altijd een begeleider aanwezig zijn om uitleg te geven en paraat te staan. De game kan vanaf 7 personen geboekt worden.  

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Vanaf 2 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?