starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Frisbeegolf

Tijdens deze actieve uitjes kun je je uitleven met frisbeegolf

Speel eens golf met een frisbee tijdens een hilarisch rondje frisbeegolf

Frisbeegolf is een golfvariant die een grote kick geeft. De combinatie Frisbee en golf is als actief uitje heel erg leuk om eens een keer te beleven. Bij dit spel komt het erop neer dat je de frisbee in een metalen basket of target moet zien te werpen. Je wint als je dit met het minste aantal worpen klaarspeelt.

Frisbeegolf wordt soms ook Discgolf genoemd en kan absoluut gezien worden als een sportief uitje. Fun is een grote factor. Naast het spannende parcours van 9 holes die onderling sterk van elkaar verschillen, zit de uitdaging natuurlijk ook in het raken van jouw targets. Met verschillende technieken en een bepaalde tactiek kun jij je wel degelijk onderscheiden van je tegenstander.

Juist vanwege het hilarische en verrassende karakter kun je dit ook als vrijgezellenfeest vieren.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Sportieve activiteit "Frisbee Golf" - Dynamique

Een ontzettend leuke golfvariant als Frisbee Golf wordt door steeds meer mensen ontdekt. Via een uitgestippeld parcours gaan jullie in groepjes van vier van de ene target naar de andere. Een target is de vervanger van een hole en bestaat uit een mandje omgeven door stalen kettingen waar de frisbee in terecht moet komen.

Prijs
Vanaf € 17,50 per persoon
Aantal
20 tot 50 personen
Locaties
Mogelijk op elke geschikte locatie in Noord-Holland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Koeienvlaaiwerpen voor jong en oud een succes!

Koeienvlaaiwerpen is een enorm leuk buitenspel voor jong en oud! Het is niet alleen ontzettend leuk om te spelen, je kunt ook nog eens genieten van het prachtige boerenlandschap.

 

Prijs
€ 8,95 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Eindhoven
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Speel Discgolf op locatie in Noord Nederland

Met discgolf voeg je een uitdagende, gezellige buitenactiviteit toe aan ieder bedrijfsuitje, vrienden- of vriendinnendagje, familie-uitje of vrijgezellenfeest. Samen lekker buiten bezig zijn.

Prijs
€ 19,99 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Mogelijk op elke geschikte buitenlocatie in Noord Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01