starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Frisbee golf

Tijdens deze actieve uitjes kun je je uitleven met frisbeegolf

Speel eens golf met een frisbee tijdens een hilarisch rondje frisbeegolf

Frisbeegolf is een golfvariant die een grote kick geeft. De combinatie Frisbee en golf is als actief uitje heel erg leuk om eens een keer te beleven. Bij dit spel komt het erop neer dat je de frisbee in een metalen basket of target moet zien te werpen. Je wint als je dit met het minste aantal worpen klaarspeelt.

Frisbeegolf wordt soms ook Discgolf genoemd en kan absoluut gezien worden als een sportief uitje. Fun is een grote factor. Naast het spannende parcours van 9 holes die onderling sterk van elkaar verschillen, zit de uitdaging natuurlijk ook in het raken van jouw targets. Met verschillende technieken en een bepaalde tactiek kun jij je wel degelijk onderscheiden van je tegenstander.

Juist vanwege het hilarische en verrassende karakter kun je dit ook als vrijgezellenfeest vieren.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Met discgolf voeg je een uitdagende, gezellige buitenactiviteit toe aan ieder bedrijfsuitje, vrienden- of vriendinnendagje, familie-uitje of vrijgezellenfeest. Samen lekker buiten bezig zijn.

Prijs
€ 23,99 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Mogelijk op elke geschikte buitenlocatie in Noord Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Koeienvlaaiwerpen is een enorm leuk buitenspel voor jong en oud! Het is niet alleen ontzettend leuk om te spelen, je kunt ook nog eens genieten van het prachtige boerenlandschap.

 

Prijs
€ 8,95 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Eindhoven
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01