tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Foute bingo

Bingo is helemaal hip!

Omdat heel erg fout ook heel erg leuk kan zijn: de leukste foute bingo activiteiten

Alhoewel er vast nog wel ouderwets bingo wordt gespeeld wordt, kun je bij bingo tegenwoordig wel aan iets flitsenders denken. Combineer de nummers op de bingo ballen met foute opdrachten en je hebt een up to date, hippe versie van dit o zo bekende spel.

Speel een foute bingo show als onderdeel van een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest en het wordt lachen gieren brullen. Trek hier een balletje voor een foute bingo tijdens jullie uitje.

Filter 9 uitjes
Weergave:

Er zijn 9 uitjes gevonden

Tonen

De Foute Bingoshow - Mogelijk in elke stad in Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 13 beoordelingen
€ 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wie denkt dat bingo enkel is geschikt voor de ouderen onder ons, heeft het flink mis! Ervaar nu zelf deze Bingoshow die jullie de rest van jullie leven niet meer zullen vergeten.

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Kies de erotische bingo voor een hilarisch vrijgezellenfeest met een pikant tintje! Bij de erotische bingo worden jullie ontvangen met een lekker drankje en daarna wordt de groep verdeeld in kleine teams.

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Maak je op voor een hilarisch fout spelletje en doe mee aan onze Foute Bingo in Eindhoven! Onze Bingo Master zorgt direct al voor een vrolijke stemming. Nadat je verwelkomd bent krijgt iedereen een foute accessoire toebedeeld en is de toon gezet.

Tonen
€ 29,50 per persoon
15 tot 200 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Bingo met Miss Fucksia, net even anders! Deze interactive bingo zorgt voor een geweldige avond vol hilariteit onder leiding  van de geweldige Drag Queen Miss Fucksia. Zij grabbert ballen uit haar speciale bingotas, maar geeft tussendoor ook spontaan een leuke opdracht.

Tonen
€ 17,95 tot € 21,95 per persoon
15 tot 150 personen
Horst
Korte omschrijving

Net als iedereen, heb jij ook vast ooit wel meegedaan aan de standaard camping bingo... Dat lijkt gelukkig in de verste verte niet op deze BingoQuiz!

Tijdens onze BingoQuiz krijg je de weg te strepen getallen niet zomaar in de schoot geworpen. Je zult zelf vragen en raadsels moeten beantwoorden en oplossen om achter de getallen te komen die je mag wegstrepen.

Tonen
€ 20,95 tot € 24,95 per persoon
12 tot 150 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Onze bingo bestaat uit twee rondes, waar in iedere ronde twee prijzen te winnen zijn. Alle nummers worden bekend gemaakt door foute meezingers. Deze nummers dien je af te strepen. Roep jij BINGO? Dan ga je met een prijs naar huis!

Tonen
Vanaf € 1.365,- per groep
25 tot 75 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wil je een serieus Bingospel spelen, dan moet je niet bij Eddy de Mol zijn. Eddy verzorgt namelijk met zijn 'Charona' een Bingo zoals je nog nooit beleefd hebt. Vol van humor, slappe en scherpe interactie.

Tonen

Gekke Bingo - Mogelijk op elke gewenste locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in de provincies: Friesland - Groningen - Overijssel - Drenthe
Korte omschrijving

Bingo tijd! De Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke avond. Onder leiding van onze quizmaster spelen jullie Bingo. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar cijfertjes aanstippen. Met muziek, opdrachten en andere gekkigheden wordt dit een onvergetelijke avond. En uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen!

Tonen
€ 19,95 tot € 23,95 per persoon
15 tot 1000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het blijft een activiteit die bij alle leeftijden in trek is.. Bingo. Maar wat nu als je deze oubollige Bingo in een nieuw jasje steekt? Misschien wordt het dan wel nóg leuker!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01