tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Fotoshoot in de Provincie Limburg

Zet jezelf in beeld tijdens de leukste fotoshoots in de Provincie Limburg

Laat je uitje vereeuwigen in een prachtige fotoshoot

Wil je een prachtige, leuke of chique foto van je gezelschap vriendinnen, vrienden, familie of de collega’s, gemaakt door een professionele fotograaf? Geef je dan op voor een fotoshoot.

Maak er een glamourparty van met glitter, mooie make-up en styling en laat je loopje over de catwalk vereeuwigen. Hoeft het niet allemaal perfect ga dan naar de boerderij voor een leuke boeren fotoshoot tussen het hooi en de koeien. Of ga helemaal over de top met een foute fotoshoot met bizarre outfits.

Zowel op een buitenlocatie, in een studio, als thuis wordt het puur genieten. Zelfs voor het organiseren van een kinderfeestje zijn er verschillende mogelijkheden. Of het nu een individuele fotosessie, een groepsfoto of een combinatie van die twee betreft, zet jezelf maar eens heerlijk in de schijnwerpers. Uiteraard met de gemaakte foto’s als blijvend bewijs aan die onvergetelijke dag.

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 Uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Limburg
Tonen

Fotoshoot op de boerderij in Midden-Limburg

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 33,50 per persoon
8 tot 25 personen
Haler
Korte omschrijving

Voor vrouwen die eens wat anders willen dan glitter en glamour, kunnen voor een hilarische fotoshoot op de boerderij in Haler, Midden-Limburg, een paar hele gezellige uurtjes doorbrengen. Een fantastisch uitje waarbij je bijvoorbeeld samen gaat poseren voor een stoere boerenmeiden kalender.

Tonen

Stripavontuur op de boerderij

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 28,50 per persoon
6 tot 25 personen
Haler
Korte omschrijving

Durven jullie het aan? Willen jullie eens een hilarisch stripavontuur op de boerderij beleven? En zijn jullie de juiste stripmodellen met een avontuurlijke afloop? Ga het aan in deze fotoshoot!

Tonen
op locatie

Maak samen een lipdub en fotoshoot

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een lipdub is een videoclip die bij voorkeur in één take wordt gefilmd en die o.a. aan twee belangrijke kenmerken moet voldoen: spontaniteit en lol. Samen playbacken en acteren, even in de huid kruipen van jullie favoriete artiest of band naar keuze, het verkleedmateriaal en de attributen... dit alles levert ongetwijfeld veel lol en leuke filmbeelden op.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01