starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Zet jezelf in beeld tijdens de leukste fotoshoots

Beoordelingen Fotoshoot

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 15 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellige, hilarische kans om in de buurt bruidsjurken voor de lol te passen

hilarisch, gedenkwaardig
kundige, gezellige begeleiding
mooie foto's als bewijs

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was super gezellig en in tijden niet zo gelachen!!!

We hebben echt gekke en te gekke foto's gemaakt, echt zo gelachen en ook serieuze foto's. Jacqueline deed het zo leuk en met zo veel geduld en leuke ideeën! Tussendoor lekker kunnen kletsen met vriendinnen en lekkere hapjes. Al met al top!! Bedankt Jacqueline

donderdag, 30 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

heerlijk een middag plezier
Het was een hele leuke middag. Er stond een high tea klaar. Er staan allerlei verkleedspullen, make up en attributen wat je kan gebruiken of gebruikt. Het leuke is dat Jacqueline ook openstaat voor eigen inbreng. Waardoor het echt een persoonlijke shoot wordt.

De levering van de foto's digitaal is fijn en snel, waardoor je snel het eindresultaat kan zien.
En met de bewerkingen die Jacqueline doet, is het weer een feestje om de foto's te bekijken.

woensdag, 29 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

heerlijk een middag plezier

Het was een hele leuke middag. er stond een high tea klaar. Er staan allerlei verkleedspullen, make up en attributen wat je kan gebruiken of gebruikt. Het leuke is dat Jacqueline ook openstaat voor eigen inbreng. Waardoor het echt een persoonlijke shoot wordt.

De levering van de foto's digitaal is fijn en snel, waardoor je snel het eindresultaat kan zien.
En met de bewerkingen die Jacqueline doet, is het weer een feestje om de foto's te bekijken.

woensdag, 29 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring

We hebben een fantastische middag gehad. Bedankt voor jullie enthousiasme.

donderdag, 28 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

“Wat was het leuk, wat hebben we gelachen en wat was het bijzonder!

We hebben genoten en beleefd! Alles is liefde!!.. groetjes van de vossenbende.“

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek! En een mooie herinnering

“Onze vriendin ging echt trouwen en om dat te vieren kwamen we met alle meiden om trouwjurken te passen. We zagen er te gek uit, allemaal in een echte bruidsjurk. Het was mooi en hilarisch. De foto’s zijn een mooie herinnering!”

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een ontspannen/gezellige ongedwongen fotoshoot!

Het was een prettige fotograaf. Het was heel ongedwongen en relaxt. Er was een prettige sfeer onderling en ze wist goede ideeën voor de foto's. Nam hier echt de tijd voor, dus zeker aanrader!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een hele leuke en leerzame workshop.

Hele leuke en leerzame workshop gehad. Het personeel is professioneel en super vriendelijk. Ze gaven goed advies en het eindresultaat was prachtig!

vrijdag, 20 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te leuke ochtend gehad!

De meiden zijn super lief en zorgzaam. Prachtige jurken. Voor ieder wat wils. Echt een aanrader!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuke en spontane fotografe die iedereen op zijn gemak stelt en waanzinnig leuke en mooie foto’s maakt

Fantastisch!!! Zeker doen !!!

dinsdag, 28 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke en leerzame ervaring

Het was een leuke en leerzame workshop. De medewerkers luisterden goed naar jouw voorkeuren en gaven goed advies.

Het eindresultaat was prachtig!

maandag, 4 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Carola Doornbos fotoshoot

Ontzettend leuk gedaan deze fotoshoot gegeven door een enthousiaste Carola Doornbos! Alles prima geregeld en hierdoor voor ons een mooie blijvende herinnering!

woensdag, 24 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fotoshoot

Wat een leuke middag hebben we gehad met 5 vriendinnen. Zo goed gedaan. Bij Carola voel je je meteen op je gemak. Deskundig, flexibel, gezellig. Echt een aanrader!

zondag, 21 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Visagie workshop

Afgelopen zaterdag hebben wij met twee meiden een visagie workshop gevolgd bij Flavour Visagie. Tijdens deze workshop hebben wij geleerd hoe we ons stap voor stap moeten opmaken. We hebben er nog steeds veel baat bij. Ik zou het iedereen aanraden deze workshop te volgen. De hapjes en drankjes werden ook goed verzorgd. Ook was het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

woensdag, 29 mei 2013

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01