starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Fort Boyard

Heb je tactisch inzicht en ben je fit? Dan zijn de Fort Boyard opdrachten een uitdaging voor jou

Beleef de spanning en het gevoel van Fort Boyard

Voor een spannend, actief en afwisselend spel is Fort Boyard erg leuk om eens een keer mee te maken. Een bekend TV spel die je nu ook in Nederland samen kunt spelen op een zeer geschikte locatie, in een heus fort op een ruig en onbewoond eiland met wandelpaden, heuvels en sluiproutes. Het programma dat wordt aangeboden is uitermate geschikt voor teambuilding en ideaal als groepsuitje of bedrijfsuitje, waarbij teams het tegen elkaar opnemen en proberen het eindspel met de meeste sleutels uit te spelen.

Fort Boyard is vooral leuk omdat er zeer wisselende opdrachten uitgevoerd moeten worden waarbij allerlei soorten behendigheden voor vereist zijn. Zo kan je kiezen voor de handboeien opdracht, de balkenladder of de polejump. Maar ook aan bod kunnen komen het groepshengelen, de zogenaamde breinbrekers en nog veel meer. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om in overleg een passend programma samen te stellen. En is het slecht weer kan dit superleuke spel ook binnen worden gespeeld.

De lunch en barbecue zijn overigens optioneel. Naast het strijden ook bedoeld om de tijd gezellig met elkaar door te brengen en om energie op te doen, want vervelen bij Fort Boyard is uiteraard uitgesloten, waarbij je aan meer dan voldoende lichaamsbeweging toekomt. Aangezien er nog niet zoveel mogelijkheden zijn om dit fascinerende spel te spelen dien je met minimaal 20 personen ruim van te voren te boeken.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Prison Island - Smart enough to escape?

Ontsnap jij uit Prison Island? Met maar liefst 38 cellen, met in iedere cel een aparte opdracht, is dit spannende avonturenspel geschikt voor jong en oud. Los de opdrachten op, verzamel genoeg punten en ontsnap met je team uit Prison Island!

Prijs
€ 17,50 per persoon
Aantal
Vanaf 3 personen
Plaats
Utrecht
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Prison Island, de perfecte mix van een Escape room en Fort Boyard

Bij Prison Island in Middelburg speel je in 20 gevangeniscellen, 20 verschillende spellen. Verzamel met je team voldoende punten, en ontsnap aan Prison Island! Soms moet je slim zijn, soms handig, soms vingervlug, Maar een ding is zeker: in je eentje kom je er niet uit! Prison Island is een perfect als team uitje en voor team building.

Prijs
Vanaf € 16,00 per persoon
Aantal
2 tot 100 personen
Plaats
Middelburg
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Prison Island - Los samen alle opdrachten op

Een unieke activiteit die het beste van de Escape Room en fort Boyard combineert. Speel in groepjes van 2 tot 4 personen en baan jezelf een weg door het cellencomplex door verschillende fysieke opdrachten, raadsels en hersenkrakers op te lossen. Prison Island is hét nieuwe leisure concept dat gericht is op teambuilding.

Prijs
€ 17,50 per persoon
Aantal
2 tot 60 personen
Plaats
Echt
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01