tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer watersporten
Flyboarden

Voel de adrenaline als je door de waterkracht uit het water omhoog geduwd wordt

Vlieg door de lucht, duik in het water, ga flyboarden

Ongelooflijk, maar flyboarden overtreft werkelijk alle verwachtingen. Je weet niet wat je meemaakt wanneer jij je aan deze bijzondere watersport overgeeft. Je kan spectaculaire duikvluchten maken, maar ook een flink eind door de lucht vliegen. Leer het van een gekwalificeerde instructeur en ga daarna snel zelf aan de slag tijdens een adrenaline verhogend teamuitje, een heftig en stoer vrijgezellenfeest of een actief vriendenuitje.

Lees verder

Een flyboard bestaat uit een jetski en twee schoenen met kleine motoren waarop een slang aangesloten is die het water opzuigt en daarna door de motoren naar buiten blaast. Door deze gigantische waterkracht kun je prachtige capriolen maken. Extreem? Dat kun je wel stellen. Met sprongen voor- en achteruit tot maar liefst 10 à 12 meter hoog heeft iedereen het nakijken.

Een nieuwe en extreme outdoor activiteit die je nog lang bij zal blijven. Nederland telt slechts enkele locaties, maar er zijn ook mogelijkheden om op locatie langs te komen.

Weergave:
3 uitjes
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in Midden en Noord Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Flyboarden, skûtsje zeilen & overnachting in Heeg

€ 99,- per persoon
10 tot 25 personen
Heeg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?