tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Flyboarden

Maak de mooiste duikvluchten het water in met deze flyboard uitjes

Vlieg door de lucht, duik in het water, ga flyboarden

Ongelooflijk, maar flyboarden overtreft werkelijk alle verwachtingen. Je weet niet wat je meemaakt wanneer jij je aan deze bijzondere watersport overgeeft. Je kan spectaculaire duikvluchten maken, maar ook een flink eind door de lucht vliegen. Leer het van een gekwalificeerde instructeur en ga daarna snel zelf aan de slag tijdens een adrenaline verhogend teamuitje, een heftig en stoer vrijgezellenfeest of een actief vriendenuitje

Een flyboard bestaat uit een jetski en twee schoenen met kleine motoren waarop een slang aangesloten is die het water opzuigt en daarna door de motoren naar buiten blaast. Door deze gigantische waterkracht kun je prachtige capriolen maken. Extreem? Dat kun je wel stellen. Met sprongen voor- en achteruit tot maar liefst 10 à 12 meter hoog heeft iedereen het nakijken.

Een nieuwe en extreme outdoor activiteit die je nog lang bij zal blijven. Nederland telt slechts enkele locaties, maar er zijn ook mogelijkheden om op locatie langs te komen.

Filter 2 uitjes
Weergave:

Er zijn 2 uitjes gevonden

Tonen

Flyboarden, skûtsje zeilen & overnachting in Heeg

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 99,- per persoon
10 tot 25 personen
Heeg
Korte omschrijving

Dit spectaculaire programma is gevuld met gave watersportactiviteiten voor jou en je vrienden, bedrijfsuitje of groots vrijgezellenfeest! Het programma vindt plaats in Koudum. Op vakantiepark De Kuilart.

Tonen
€ 55,- per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Flyboarden is spektakel voor jong (vanaf 9 jaar) en oud. Balanceren op een waterstraal. De basis lukt iedereen en je komt dus zeker uit het water.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01