Flyboarden
Extreme watersporten
Ervaar deze extreme watersport nu zelf

Zoek een activiteit

Vlieg door de lucht, duik in het water, ga flyboarden

Ongelooflijk, maar flyboarden overtreft werkelijk alle verwachtingen. Je weet niet wat je meemaakt wanneer jij je aan deze bijzondere watersport overgeeft. Je kan spectaculaire duikvluchten maken, maar ook een flink eind door de lucht vliegen. Leer het van een gekwalificeerde instructeur en ga daarna snel zelf aan de slag tijdens een adrenaline verhogend teamuitje, een heftig en stoer vrijgezellenfeest of een actief vriendenuitje

Een flyboard bestaat uit een jetski en twee schoenen met kleine motoren waarop een slang aangesloten is die het water opzuigt en daarna door de motoren naar buiten blaast. Door deze gigantische waterkracht kun je prachtige capriolen maken. Extreem? Dat kun je wel stellen. Met sprongen voor- en achteruit tot maar liefst 10 à 12 meter hoog heeft iedereen het nakijken.

Een nieuwe en extreme outdoor activiteit die je nog lang bij zal blijven. Nederland telt slechts enkele locaties, maar er zijn ook mogelijkheden om op locatie langs te komen.

€ 137,50 per persoon
10 tot 15 personen
Dit spectaculaire programma is gevuld met gave watersportactiviteiten voor jou en je vrienden, bedrijfsuitje of groots vrijgezellenfeest! Het programma begint in watersportdorpje Heeg, met koffie en uitleg over het spectaculaire Flyboarden.
€ 65,00 per persoon
Minimaal 6 personen
Mogelijk in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel en Utrecht
Flyboarden is spektakel voor jong (vanaf 9 jaar) en oud. Balanceren op een waterstraal. De basis lukt iedereen en je komt dus zeker uit het water.  
Vanaf € 45,00 per persoon
1 tot 120 personen
Vliegen boven water als een superheld of duiken als dolfijn! Op zoek naar een leuke en spannende activiteit? Kom dan nu flyboarden bij Flyboard Fantasy! Flyboarden is de nieuwste en meest spectaculaire watersport van dit moment. Met behulp van onze professionele instructeurs heeft u de basis van het flyboarden snel onder de knie.
€ 59,00 per persoon
1 tot 200 personen
Flyboard Nederland heeft al 4 jaar ervaring met het lesgeven in Flyboarden en Hoverboarden. Bij Flyboard Nederland kun je zelf eens ervaren hoe het is om over het water te kunnen vliegen als een superheld of je te voelen als een dolfijn duikend door het water. Wil je het zelf eens ervaren, samen met een vriend, vriendin of met een groep dan kun je hier boeken.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties