tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer watersporten
Flyboarden

Voel de adrenaline als je door de waterkracht uit het water omhoog geduwd wordt

 

Flyboard avonturen - Vlieg over water

Flyboarden is de ultieme combinatie van balans, beweging en pure adrenaline terwijl je zweeft over water, aangedreven door krachtige waterstralen. Met behulp van een speciaal board en waterdruk voel je de sensatie van vliegen boven het wateroppervlak. Het is een adembenemende ervaring die zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Ultieme adrenalinekick

Voel de adrenaline stromen terwijl je boven het water zweeft, je balans behoudt en indrukwekkende bewegingen maakt. Flyboarden is een avontuurlijke en opwindende ervaring die je hart sneller doet kloppen.

Teamuitjes & Vriendenuitjes

Breng je team of vriendengroep samen voor een onvergetelijke dag op het water. Flyboarden bevordert teamgeest, creëert een band tussen deelnemers en zorgt voor een gezonde dosis competitie en plezier.

Vrijgezellenfeesten

Maak van het vrijgezellenfeest een buitengewone ervaring! Verras de bruid of bruidegom met een flyboard avontuur en beleef samen een dag vol lachen, gieren en natuurlijk vliegen.

Bekijk onze Flyboard Avonturen en laat je groep de sensatie van het zweven over water ervaren.

Weergave:
1 uitje
Tonen
€ 107,- per persoon
10 tot 25 personen
Heeg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01