starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Flitsend lasergame kinderfeestje met Kids Laser Party in Huizen

Wat ga je doen

In deze grootste indoor lasergame arena van Nederland kunnen jullie helemaal uit je dak tijdens een waanzinnig lasergame feestje.

In groepen van 6 tot wel 20 personen strijden jullie in een arena vol autowrakken, rook en andere obstakels. Speel tactisch en met durf en beschiet alles wat beweegt. Maar pas op dat je zelf geen target wordt. Spannend tot het laatste moment: we heeft de hoogste score?

Na een gezellige ontvangst en instructies kunnen jullie als young warriors de strijd aangaan. Deze Kids Laser Party is inclusief 1 lasergame, zakje chips of een ijsje, onbeperkt limonade en een zakje popcorn na afloop.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01