starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Flipperen - Word de nieuwe Pinball Wizard

Wat ga je doen

Op zoek naar een unieke ervaring? Breng de Pinball Wizard in je naar boven en kom flipperen in onze sfeervolle gameroom in Alkmaar. Met 35 verschillende flipperkasten is er genoeg keuze voor iedereen! Onze gameroom bevat recente flipperkasten, maar ook klassiekers uit de jaren 80 en 90.

Toppers uit onze collectie zijn onder meer The Addams Family, Twilight Zone, Indiana Jones, Ghostbusters, Metallica, Iron Maiden en Dialed In. Flipperen is eenvoudig om te leren, maar uitdagend om te spelen. Je experience begint met een speluitleg en nuttige speltips waarna er een half uur geoefend kan worden. Hierna wordt een toernooi georganiseerd waarbij je de opgedane flippervaardigheden in de strijd kunt gooien tegen je vrienden of collega's.

Tijdens het toernooi speel je steeds met z'n tweeën op een kast, waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Tussen de wedstrijdjes door is er genoeg tijd voor gezelligheid aan de bar. Koffie, thee, snacks en twee drankjes per persoon zijn inclusief. Flipperen is geschikt voor teambuilding en teamuitjes, maar ook gewoon leuk met een vrienden- of familiegroep of voor een kinderfeestje (vanaf ongeveer 10 jaar).

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01