starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Flikken NL

Wat ga je doen

Flikken NL is het leukste misdaadspel van Nederland. In teams van 5 personen gaan jullie de misdaad te lijf. In totaal moeten maar liefst 5 verschillende misdaadzaken worden opgelost in 2,5 uur.

Een paar van de dossiers die de deelnemers van onze inspecteur mogen ontvangen:

De Line-Up: In een achterbuurt vlakbij is Peter Wilmots in koele bloede afgeslacht, als een mug op het behang op een kleffe zomeravond. We hebben het aantal mogelijke daders teruggebracht tot acht, maar we hebben geen idee wie van deze acht de heer Wilmots heeft omgebracht.

Cold Case: Vele jaren geleden, op een ijskoude zondag, is Jannie de Jong vermoord in het niet geïsoleerde huis waar ze toen woonde met Henk, haar man. De dader heeft mevr. De Jong gedood door met iets scherps haar rechterslaap te doorboren. De drie getuigen wijzen naar elkaar.

Vicky: Vicky Jansen (11) is ontvoerd. Op de plek waar ze is verdwenen, heeft ze op een poster onder andere het woord HELP geschreven. Ook hebben we nog een briefje van de ontvoerder ontvangen.

Met de opgeloste crimes zijn natuurlijk punten te scoren evenals met de listige bonusopdrachten. Het team dat aan het eind de meeste punten heeft gescoord, wint het spel en een prachtige prijs. Voor iedere deelnemer is er een leuk aandenken.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01