starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Flikken Citygame - Mogelijk in elke stad in Nederland

Wat ga je doen

Kruip zelf in de rol van rechercheur en ontdek een stad naar keuze op een manier zoals nooit tevoren. Aan jullie om de fictieve moord op de burgemeester in de door jullie gekozen stad op te lossen. Ga samen met je collega’s, vrienden of familie de uitdaging aan in deze bloedstollende citygame.

Jullie gaan samen met jullie eigen team van rechercheurs de stad in voor onderzoek. Zo komen jullie langs alle highlights van de stad naar keuze. Probeer samen met je team als eerste de moordenaar, moordlocatie en het moordwapen te achterhalen. Flikken zou geen flikken zijn zonder leugens, dekmantels en verdachte alibi’s. Het is aan jullie om in 2,5 uur de moord op de burgermeester op te lossen. Let op: iedereen is verdacht!

Dit spel zal worden begeleid door onze eigen spelbegeleider (lees: commissaris). Deze zal jullie ontvangen in de stad naar keuze en jullie een uitgebreide briefing geven zodat jullie weten wat de ‘case’ inhoudt. Hierna zal het spel direct starten, er is namelijk geen tijd te verliezen. Lukt het jullie om als eerste dit moordmysterie op te lossen?

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01