tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Flikken City Game - Moordspel op elke locatie in Nederland en België

Omschrijving

Kruip zelf in de rol van rechercheur en ontdek een stad naar keuze op een manier zoals nooit tevoren. Aan jullie om de fictieve moord op de burgemeester in de door jullie gekozen stad op te lossen. Ga samen met je collega’s, vrienden of familie de uitdaging aan in deze bloedstollende citygame.

Jullie gaan samen met jullie eigen team van rechercheurs de stad in voor onderzoek. Zo komen jullie langs alle highlights van de stad naar keuze. Probeer samen met je team als eerste de moordenaar, moordlocatie en het moordwapen te achterhalen. Flikken zou geen flikken zijn zonder leugens, dekmantels en verdachte alibi’s. Het is aan jullie om in 2,5 uur de moord op de burgermeester op te lossen. Let op: iedereen is verdacht!

Dit spel zal worden begeleid door onze eigen spelbegeleider (lees: commissaris). Deze zal jullie ontvangen in de stad naar keuze en jullie een uitgebreide briefing geven zodat jullie weten wat de ‘case’ inhoudt. Hierna zal het spel direct starten, er is namelijk geen tijd te verliezen. Lukt het jullie om als eerste dit moordmysterie op te lossen?

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 9,7 uit 11 beoordelingen

9,9 Beleving
9,3 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

vet

Hoe krijg je het verzonnen! Super vet en professioneel ontwikkeld door uitjesbazen! wij zijn vanmiddag echt in de huid gekropen van de hoofdrolspelers van flikken Maastricht. Maar dan in de stad die wij zelf hebben mogen uitkiezen. Super vet dat je dit in een stad naar keuzen mag doen. We hebben er zelfs al over gehad om het nog een keer te spelen. De moord oplossen door allerlei puzzels en hints enz.. Een goed team is van belang! Uitjesbazen, super bedankt voor dit leuke uitje en uw enthousiaste collega!

Door: Daan

Aanrader!

Een misdaad oplossen in je eigen stad! Erg leuk en zat goed in elkaar!

Door: Froukje
Meer beoordelingen...
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01