tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Film, foto en CD's

Film, foto en CD's

Filter 45 uitjes
Weergave:

Er zijn 45 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 33,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Best
Korte omschrijving

Willen jullie een dagje TV maken, kies dan voor de TV Kantine in Best. Tijdens dit 4 ½ durend middagprogramma gaan jullie je stinkende best doen om een zo mooi mogelijke filmproductie te maken.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
5 tot 50 personen
Almere, Zeewolde
Korte omschrijving

Als echte sterren kunnen jullie bij ons een CD-single opnemen, op dezelfde manier zoals vele artiesten al voor u hebben gedaan.

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
4 tot 10 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Een creatieve uitdaging om met je team, vriendengroep of familie middels een stilstaand beeld of serie van beelden uiting te geven aan een emotie, gevoel, spreekwoord of proces. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden is het op die manier mogelijk ook de minder verbaal krachtigen zich te laten uitdrukken.

Tonen
Vanaf € 33,50 per persoon
8 tot 25 personen
Haler
Korte omschrijving

Voor vrouwen die eens wat anders willen dan glitter en glamour, kunnen voor een hilarische fotoshoot op de boerderij in Haler, Midden-Limburg, een paar hele gezellige uurtjes doorbrengen. Een fantastisch uitje waarbij je bijvoorbeeld samen gaat poseren voor een stoere boerenmeiden kalender.

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 9 personen
Heerhugowaard
Korte omschrijving

Voor een uniek vriendenuitje of vriendinnenuitje, maar ook als vrijgezellenfeest kan ‘Your Song/Neem je eigen CD op!’ een verademing zijn, waarbij je samen een leuke, muzikale prestatie kunt neerzetten in onze unieke opnamestudio in Heerhugowaard met de beste akoestiek.

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
6 tot 25 personen
Haler
Korte omschrijving

Durven jullie het aan? Willen jullie eens een hilarisch stripavontuur op de boerderij beleven? En zijn jullie de juiste stripmodellen met een avontuurlijke afloop? Ga het aan in deze fotoshoot!

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
2 tot 20 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Voel je bruid voor een dag met deze waanzinnige activiteit met je vriendinnen, je vrijgezellenfeest of je familie.

Tonen
Vanaf € 42,50 per persoon
2 tot 20 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Kom naar onze trendy beautylounge in Rotterdam Kralingen voor een leerzaam en extra gezellig vrijgezellenfeest of vriendinnen uitje.

Tonen
€ 30,- tot € 35,- per persoon
2 tot 40 personen
Almere
Korte omschrijving

Het leukste uitje om samen met vriendinnen, zussen, collega’s of als bride to be te doen! Dit uitje zorgt ervoor dat jullie samen hilarische en mooie momenten beleven.

Tonen
€ 17,50 tot € 30,- per persoon
3 tot 25 personen
Rijen
Korte omschrijving

Een CD opnemen pak je pas professioneel aan wanneer je naar onze studio in Biest-Houtakker komt. Vanaf 3 tot 25 personen kun je hier terecht voor het opnemen van jullie favoriete popsong. Van tevoren kunnen jullie uit een groot assortiment orkestbanden kiezen. Zo zijn jullie helemaal voorbereid om jullie performance uit te voeren wanneer jullie naar onze opnamestudio komen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01