tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer fiets activiteiten
Fietstocht

Er lekker op uit met de (elektrische) fiets

Er gaat niets boven een heerlijke fietstocht op een mooie dag! Bij ons vind je een breed scala aan fietstochten voor elk type fietser. Van puzzeltochten tot mountainbiketochten, er is van alles te doen in ons fietsvriendelijke landje. Kijk snel verder en ontdek de verschillende opties.

Maak een fietstocht en ontdek de omgeving op een sportieve en leuke manier

Fietstochten zijn al jarenlang een populaire activiteit voor vrienden, families en collega's. Het is een leuke manier om de omgeving te verkennen en tegelijkertijd actief bezig te zijn. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen rit door de stad, een uitdagende tocht door de natuur of een combinatie van activiteiten zoals een kookworkshop of bierquiz, er is voor elk wat wils.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Fietstochten zijn geschikt voor iedereen die van fietsen houdt en op zoek is naar een leuke en actieve manier om tijd door te brengen. Er zijn verschillende soorten fietstochten beschikbaar, van gemakkelijke puzzeltochten tot uitdagende mountainbiketochten. Afhankelijk van de doelgroep en de wensen kunnen de fietstochten worden aangepast en op maat worden gemaakt.

Veel gestelde vragen over fietstochten:

 1. Wat is het verschil tussen een puzzeltocht en een reguliere fietstocht?
  Een puzzeltocht is een fietstocht waarbij de deelnemers onderweg opdrachten en vragen moeten oplossen om de juiste route te vinden. Het doel van de puzzeltocht is om de eindbestemming te bereiken door de juiste route te volgen. Bij een reguliere fietstocht volgen de deelnemers een vooraf bepaalde route zonder opdrachten of vragen te hoeven oplossen.
 2. Voor wie zijn mountainbiketochten geschikt?
  Mountainbiketochten zijn geschikt voor avontuurlijke fietsers die van een uitdaging houden. Het is belangrijk dat de deelnemers een goede conditie hebben. Daarnaast is het dragen van beschermende kleding, zoals een helm, ook essentieel.
 3. Wat is een fietstocht met bierquiz?
  Een fietstocht met bierquiz is een combinatie van fietsen en een bierproeverij. Vooraf krijgen de deelnemers een aantal biertjes mee die ze tijdens de fietstocht kunnen nuttigen. Ook krijg je tijdens het fietsen verschillende vragen. Dit zorgt voor een leuke en interactieve manier om meer te leren over verschillende bieren en de gekozen stad.
 4. Moet ik mijn eigen fiets meenemen?
  Bij de meeste fietstochten wordt er een fiets gehuurd die bij de activiteit is inbegrepen. Informeer je in geval van twijfel vooraf aan de tocht of dit het geval is.
 5. Zijn er specifieke vereisten voor deelname, zoals leeftijd of fysieke fitheid?
  Ja, voor sommige fietsactiviteiten kunnen er specifieke vereisten zijn voor deelname, zoals een minimumleeftijd bij een bierquiz of een redelijke fysieke fitheid voor mountainbiken op onverharde paden.

Fietstochten zijn niet alleen een geweldige manier om te genieten van de buitenlucht en de omgeving, maar ook om te ontspannen en samen plezier te hebben. Boek vandaag nog je favoriete fietstocht en beleef een onvergetelijke dag!

Weergave:
20 fietstochten
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Fietsverhuur in heel Nederland

€ 15,- tot € 27,50 per persoon
20 tot 1.000 personen
Wij bezorgen fietsen op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 15,- tot € 30,- per persoon
Vanaf 4 personen
Wij bezorgen de fietsen op elke locatie in Limburg
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 110,- per persoon
40 tot 200 personen
Mogelijk op verschillende locaties in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01