tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer fiets activiteiten
Fiets huren

Trap snel verder voor de leukste fietsuitjes

Ontdek Nederland op een actieve manier en huur een fiets op één van onze locaties door het hele land! Met de wind in je haren en de zon op je gezicht verken je de prachtige omgeving op een gezonde en duurzame manier. Bekijk onze verschillende mogelijkheden en ontdek waar jij binnenkort op de fiets stapt!

Huur een fiets voor jouw volgende uitje

Fietsen huren is een perfecte manier om op een actieve en ontspannende manier de omgeving te verkennen tijdens je uitje. Het is een milieuvriendelijke en gezonde optie om de omgeving te verkennen. In ons aanbod hebben we diverse opties om fietsen te huren op verschillende locaties door het hele land. Zo kun je kiezen uit een stadstour of juist een natuurrijke route door de bossen.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Fietsen huren is geschikt voor iedereen die van beweging houdt en de omgeving op een unieke manier wilt verkennen. Het is een perfecte activiteit voor een gezinsuitje, een teambuilding-activiteit, of gewoon als een leuk dagje uit met vrienden. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten fietsen, zoals een mountainbike of een elektrische fiets.

Veel gestelde vragen over fietsen huren:

 1. Moet ik mijn eigen helm meenemen?
  Dat kan, voor fietspaden op onverharde wegen is het mogelijk om een helm te huren en bij sommige activiteiten is de helm bij de fiets huur inbegrepen. Informeer je vooraf of het dragen van een helm verplicht is en of deze indien nodig bij de activiteit is inbegrepen.
 2. Moet ik de fiets zelf ophalen of kunnen jullie deze bezorgen?
  Sommige activiteiten bieden fietsverhuur aan vanuit vaste ophaalpunten. Bij andere activiteiten is het mogelijk de fietsen te laten bezorgen op jouw gewenste locatie.
 3. Kan ik een fiets voor meerdere dagen huren?
  Soms is het mogelijk om de voertuigen voor een langere periode te huren. Vraag vrijblijvend informatie aan om de mogelijkheden te bespreken.
 4. Zijn er speciale fietsroutes beschikbaar bij de fietsverhuurlocaties?
  Bij veel fietsverhuurlocaties zijn speciale fietsroutes beschikbaar die je langs de mooiste plekjes van de omgeving leiden. Vraag bij de verhuurlocatie naar de mogelijkheden en tips voor leuke routes.
 5. Kan ik een kinderzitje of kinderfiets huren?
  Sommige verhuurlocaties bieden de mogelijkheid om een kinderzitje of kinderfiets te huren. Informeer vooraf naar de mogelijkheden en tarieven.

Met onze verschillende verhuurlocaties in het hele land heb je altijd een fiets binnen handbereik. Ontdek de mooiste fietsroutes, bezoek de leukste stadjes en geniet van de frisse buitenlucht. Boek een fiets en ga op avontuur!

Weergave:
14 fietsen huren
Tonen
€ 15,- tot € 30,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Valkenburg (LB)
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Fietsverhuur in heel Nederland

€ 15,- tot € 27,50 per persoon
20 tot 1.000 personen
Wij bezorgen fietsen op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje
Mensen op een E-bike Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
1 tot 50 personen
Volendam
Bekijk uitje
Mensen die fietsend door de stad Tonen
€ 10,- per persoon
Vanaf 12 personen
Wij bezorgen fietsen op elke locatie in Brabant en Limburg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01