tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Feestavond

Beleef een onvergetelijk feestavond met deze feestelijke avond-invullingen

Een feestelijke avond vol plezier en entertainment

Laat het een avond worden die je je nog lang zult herinneren. Omdat het zo ontzettende gezellig was, er zulke leuke muziek werd gedraaid, omdat er zoveel gelachen werd en iedereen het enorm naar zijn zin had. Voor het organiseren van een geweldige feestavond zijn er heel veel mogelijkheden.

Kijk bijvoorbeeld eens bij de volgende categorieën: Theatershow en Dinnershow met volop dans, theater en muziek. Of kies voor een Moordspel of een Dinnergame met voor een spel tijdens en na het diner. Met een themafeest kun je alle kanten op en wil je op chique dan is een casinoavond of een partyboot juist leuk.

Nederland barst van de aanbiedingen en arrangementen. Voor een bijzondere feestavond hoef je alleen maar onze tips en ideeën te raadplegen. Voor het bepalen van de juiste keuze helpen wij jou graag in de gewenste richting wat er mogelijk is. Grote kans dat jouw ideale groepsuitje erbij zit. Voor zowel bedrijfsfeest als personeelsfeest, maar ook als familie- of vriendenuitje valt er altijd wat te vieren. Kortom, voor een onvergetelijke feestavond hopen wij jou met ons overzicht een eind op weg geholpen te hebben.

Filter 37 uitjes
Weergave:

Er zijn 37 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 3.100,- per groep
50 tot 750 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Mariska, stereotype Gooische vrouw, enorm vertwijfeld en inmiddels 3 keer gescheiden, is jarig en geeft een party!  Ze is op zoek naar een nieuwe man: deze keer geen ‘Gooische bal’, maar een echte man, een stoere man met stevige knuisten en een klein hartje: ze zoekt een boer!

Tonen
Vanaf € 3.100,- per groep
50 tot 750 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De fantastische jaren ’80 & ’90: onweerstaanbare muziek, beenwarmers, hanekammen, de moonwalk... het komt allemaal voorbij tijdens deze avond vol knallende acts en heerlijke muziek. Het illustere duo Amy & Billy, bekend van de fitnessvideo’s , laat u samen met Mizz Sugar en Mc Cool de voorbije jaren opnieuw beleven.

Tonen
Vanaf € 52,90 per persoon
Vanaf 20 personen
Best
Korte omschrijving

Een topper met avondamusement zul je volop ervaren tijdens onze Feestavond ‘Ik hou van Holland’ in Best. Bijzonder geschikt als bedrijfsuitje of voor andere grote groepsuitjes die een heerlijk avondje kunnen genieten van dit bijzondere avondarrangement.

Tonen
Vanaf € 150,- per persoon
20 tot 1000 personen
IJmuiden
Korte omschrijving

Wij hebben een bijzondere avond voor je in petto. Kom langs op het Forteiland van IJmuiden (in de monding van het Noordzeekanaal) en bezoek het eeuwenoude fort met al zijn lampjes, kaarsjes, fakkels en vuurkorven. Het eiland maakt deel uit van het Unesco werelderfgoed en je kunt er heerlijk verdwalen in de kilometerslange gangen uit 1880.

Tonen
€ 56,40 tot € 61,40 per persoon
Vanaf 40 personen
Breda
Korte omschrijving

Een avond vol WOW momenten, Joe Pequerrucho neemt je mee in de wereld van illusie en misleiding. Je gaat van de ene verbazing naar de andere met zijn interactieve act. Joe weet je mentaal te manipuleren en je diepste geheimen te ontrafelen.

Tonen
Vanaf € 79,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Geertruidenberg
Korte omschrijving

Heb jij behoefte aan een vakantie op de leukste camping van Noord-Brabant? Dan ben je bij themafeest Camping Heidevreugd aan het juiste adres! Campingeigenaar Kees junior zal jullie het terrein op begeleiden. Rijd jouw caravan of kamper maar snel de Heidevreugdse camping op, het is tijd voor vakantie!

Tonen

Dé Amsterdamse Muziekvaart met de MS De Jordaan

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 14 beoordelingen
Vanaf € 89,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Meezing-muziekvaart? Bitterballen-vaart? Kroegen-speur-wandeltocht? Op en met Motor Schip De Jordaan (bekend van radio én TV) vier je een écht Amsterdams feest, inclusief Jordanese meezingers, dé Amsterdamse muziekbingo en een heerlijk Hollands 3-gangen Buffet!

Tonen
Vanaf € 74,- per persoon
Vanaf 8 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Willen jullie het vrijgezellenfeest knallend afsluiten? Boek dan een lapdance van een female of male stripper in de leukste nachtclub van Scheveningen!

Tonen
€ 57,- tot € 65,50 per persoon
15 tot 100 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Bij ons is alles mogelijk en niets is ons te gek; de leukste karaoke van Eindhoven! Aangevuld met een verrukkelijk buffet en tijdens de gehele activiteit onbeperkt drankjes bestellen aan onze eigen bar. Ben jij de beste performer van de groep op een van de 32.000 nummers? Wie weet win jij dan een leuke prijs! Laat jezelf van je allerbeste kant zien tijdens deze karaoke party.

Tonen
€ 55,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Dit diner is de perfecte afsluiting van een heerlijke vrijgezellendag en de voorloper van een mooie nacht. Kom lekker eten met je vrijgezellenfeest en verras de bruid of bruidegom met een strip act.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01