tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer fiets activiteiten
Fatbike huren

Stap op de fatbike voor een geweldige dag!

Ontdek de sensatie van fietsen op een stoere fatbike! Verken uitdagende terreinen, trotseer zandduinen en rijd moeiteloos over ruig terrein met de stevige fatbikes. Bekijk nu ons aanbod aan locaties en fatbike-uitjes en ervaar zelf de vrijheid!  

Huur een stoere fatbike en ga op ontdekkingstocht

Waarom een fatbike huren? 

 • Verken nieuwe terreinen - Met hun brede banden zijn fatbikes perfect voor het verkennen van uitdagend terrein zoals zandstranden, bospaden en modderige trails. Het stelt je in staat om plekken te bereiken die normale fietsen niet aankunnen. 
 • Avontuurlijke ervaring - Het huren van een fatbike is een geweldige manier om een avontuurlijke en opwindende fietservaring op te doen. Het geeft je de vrijheid om off-road te gaan en je eigen pad te kiezen. 
 • Natuurlijke schoonheid - Of je nu door een bosrijk gebied of langs een prachtig strand fietst, het huren van een fatbike stelt je in staat om te genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen. Het is een geweldige manier om de omgeving te verkennen en te ontspannen in de buitenlucht. 
 • Plezier met vrienden en familie - Het huren van fatbikes is een geweldige groepsactiviteit. Het biedt de mogelijkheid om samen met vrienden of familie te genieten van een leuke en avontuurlijke tijd. 

Voor wie is het huren van een fatbike geschikt? 

Het huren van een fatbike is geschikt voor avontuurlijke fietsers van verschillende niveaus. Het maakt niet uit of je iemand bent die nieuwe uitdagingen zoekt of gewoon op zoek bent naar een unieke fietservaring, het huren van een fatbike kan aan jouw behoeften voldoen. 

Veelgestelde vragen over fatbikes huren 

 1. Moet ik mijn eigen helm meenemen?  
  Veiligheid is belangrijk bij het fietsen, dus het wordt sterk aanbevolen om een helm te dragen. Als je geen helm hebt, vraag dan bij de locatie of ze helmen beschikbaar hebben. 
 2. Zijn er speciale kledingvereisten voor het huren van een fatbike?  
  Het wordt aanbevolen om comfortabele sportkleding en gesloten schoenen te dragen tijdens het fietsen. Afhankelijk van het weer en de omgeving, kan het ook handig zijn om beschermende kleding, zoals regenkleding of extra lagen, mee te nemen. 
 3. Kan ik een fatbike huren voor een groepsevenement of teambuildingactiviteit?  
  Ja, veel verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid om fatbikes te huren voor groepsevenementen of teambuildingactiviteiten. Informeer bij de verhuurder naar de mogelijkheden voor groepsreserveringen en eventuele speciale arrangementen. 
 4. Kan ik de fietsroutes vooraf bekijken?  
  Sommige locaties bieden informatie over lokale fietsroutes en aanbevolen paden. Vraag bij aanvang naar suggesties voor fietsroutes en aanbevolen bezienswaardigheden in de omgeving. 
 5. Wat moet ik doen als er tijdens het huren van een fatbike een probleem optreedt?  
  Als je tijdens het huren van een fatbike een probleem of een technisch probleem hebt, neem dan contact op met de verhuur locatie. Zij zullen je instructies geven over wat te doen en kunnen je mogelijk helpen met het probleem. 

Waarom genoegen nemen met gewone fietsen als je de grenzen kunt verleggen met onze stoere fatbikes? Huur een fatbike en dompel jezelf onder in de wereld van avontuurlijk fietsen. Ontdek nieuwe terreinen, rijd met gemak over zand en ruig terrein, en ervaar een geheel nieuwe dimensie van fietsplezier. Boek nu jouw fatbike ervaring en beleef een onvergetelijke dag vol opwinding en uitdaging! 

Weergave:
6 fatbikes huren
E-fatbikes op een rij Tonen
€ 35,- tot € 49,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Wij bezorgen E-Fatbikes op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje
Mensen op E-choppers Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
2 tot 100 personen
Middelburg, Overzande, Heinkenszand, 's Heerenhoek
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
Vanaf 2 personen
De Biesbosch, Raamsdonksveer
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01