starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Fat Max E-step Clinic - Workshop op locatie

Wat ga je doen

Een elektrische kickbike is een stoere racestep waarop het steppen heel gemakkelijk gaat en waarbij het aankomt op sturen en behendigheid. Een leuk vervoersmiddel voor een actief dagje met vrienden, vriendinnen, collega’s of familie.

Doe een Fat Max E-step clinic of tour. Tijdens de tour maken jullie een mooie geruisloze tocht door de bossen, velden en natuurgebieden van Drenthe, Friesland en Overijssel. Hiervoor moet je wel minimaal 16 jaar zijn. De e-step clinic is ook mogelijk met deelnemers onder de 16. Op eigen terrein wordt een uitdagend parcours afgelegd. Na lekker oefenen volgen er wedstrijdjes tegen elkaar.

De e-step clinic is mogelijk op diverse locaties in Drenthe of op een eigen locatie; ook indoor is dit mogelijk. De tour en clinic zijn mogelijk in groepen tot maximaal 15 personen. Bij grotere groepen wordt een combinatie met een andere activiteit (handboogschieten, disc golf, bamboestieken, laser kleiduiven schieten, bootje varen) aangeraden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01