starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Familie-uitje

Beoordelingen Familieuitje tips & ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.097 beoordelingen

Beoordelingen 401 - 425 van 1097

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top service en geweldige fietsen

Meiteloos de Raarberg en de Adsteeg op gefietst bedankt mannen.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg professioneel, alles klopt tot en met de kleinste details.

Na eerder al The Game gespeeld te hebben, werd het nu Social Chaos. Social Chaos is origineel, grappig, pittig, uitdagend, spannend en ook goed te doen voor mensen die geen ervaring hebben met social media. Het is een spel waarin je wordt uitgedaagd en je echt met elkaar moet samenwerken om tot te oplossing te komen. Het zit super goed in elkaar. Kortom; gewoon doen.
Het is een enthousiaste en prettige organisatie om mee te werken. Niets is teveel of te dol en ze denken super met je mee. De medewerkers zijn stuk voor stuk echte acteurs en vallen geen moment uit hun rol. Pffff…. een beetje paranoia word je er wel van. Maar op een leuke manier. Wij hebben al heel wat events meegemaakt, maar Neverrest steekt er echt mijlenver bovenuit. Erg professioneel, alles klopt tot en met de kleinste details.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk team

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke ochtend

Met nog 7 andere deelnemers eerst een lekker kopje koffie en een babbel en daarna aan het "echte" werk.
Wilma leidt de cursus op een plezierige manier en weet iedereen op zijn gemak te stellen en na de eerste onzekere penseelstreken, die stap voor stap werden voorgedaan, ontdek je al snel dat er misschien wel echt iets leuks uit jouw ongeoefende hand tevoorschijn kan gaan komen.
Er stond 2 uur voor de de workshop maar een beetje uitloop is geen enkel probleem en ook een extra benodigd kloddertje verf vormt geen beletsel.
Mijn hele middelbare school tijd ben ik, bij gebrek aan ook maar enige aanleg, met tegenzin naar de tekenlessen gegaan en verder dan een magere 5 op mijn rapport ben ik nooit gekomen.
Aan het einde van deze workshop ben ik apen trots naar huis gegaan met een zelfgemaakt schilderij van een dansende dikke dame, waar ik met veel plezier mijn signatuur onder heb gezet.
Nu, inmiddels een paar uur later, hangt het boven mijn bureau.
Wilma van der Veen nogmaals bedankt voor een super leuke ochtend.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Wij hebben zo erg genoten van het schilderen en de dames waren super gastvrij!

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuk en gezellig team!

Geven veel persoonlijke aandacht en tips.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel lol gehad

Afgelopen zaterdag hebben wij met een vrijgezellenfeest cupcakes gedecoreerd. Het was een hele leuke, gezellige middag waarop de dames van Kloddertje Roze zeer behulpzaam waren. Diana en Britt zijn heuse gastvrouwen en hebben er alles aan gedaan om het ons alle 18 (!) naar ons zin te maken. Bedankt!

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

OMG!!

OMG!! Zo relaxend en ontspannend, mijn spirituele voelsprieten begonnen gewoon te SCHUDDEN zo leuk, mijn man jan vond het ook super tof.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Alweer de tweede keer dat we Social Chaos speelden

Alweer de tweede keer dat we Social Chaos speelden. Nu met een nieuwe groep personeel vanuit ons eigen restaurant. Wat wil je nog meer!

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social Chaos is een origineel, leuk, uitdagend, grappig en spannend spel

“Wij hebben met een groep van 26 man Social Chaos gespeeld in Amsterdam. Allereerst wil ik een compliment geven aan het team van Neverrest. Het was vanaf het begin, planning en de dag zelf erg prettig mee samenwerken. Social Chaos is een origineel, leuk, uitdagend, grappig en spannend spel. Zeker een aanrader! Wij hebben als team enorm genoten van deze middag. Iedereen was enthousiast en werd steeds fanatieker in het spel. Wij kijken met veel plezier terug op een super leuk en origineel teamuitje!”

dinsdag, 4 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk en crea bea

iIk heb er zo van genoten. voor alle crea bea's onder ons: een superleuke aanrader!

maandag, 3 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische workshop voor een saamhorige familiedag

We hebben met de familiedag (11pers) een schapenworkshop gedaan bij Pieter. Vooraf al fijn contact gehad en de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. We hadden 2 mindervalide ouderen die Pieter heeft opgehaald bij de parkeerplaats, dit was erg fijn!
Samen met zijn collega gaf Pieter eerst uitleg en hebben ze een mooie demonstratie gegeven met de hond Brick. Hierna moesten we zelf aan de slag! Na een doel gesteld te hebben voor de middag, hebben we diverse opdrachten uitgevoerd. Hilariteit tot gevolg. Bleek binnen onze familie juist dat als we niks mochten zeggen EN geen gebaren mochten maken, het uiteindelijk het beste resultaat gaf...

Kortom, een geweldige workshop, serieuze inzichten, hilariteit waren de steekwoorden van de dag.

Wij hebben genoten! Een dikke aanrader om eens te doen. Je komt jezelf tegen!

Pieter bedankt!

maandag, 3 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze jaarlijkse personeelsuitje in Naaldwijk was een groot succes

Onze jaarlijkse personeelsuitje in Naaldwijk was een groot succes. Ik heb mijn collega’s nog nooit zo hard zien rennen om de H@ker te pakken te krijgen!

maandag, 3 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een topdag? (voor 250 personen)

Altijd lastig om met zo’n grote groep (250 personen) een bedrijfsuitje te doen. Maar Neverrest kan het prima aan! Voor iedereen toegankelijk! Een topdag?

maandag, 3 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dag gehad!

Genoten van een dagje pretpark met vele leuke opdrachten! Zeker een aanrader!

zaterdag, 1 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dagen later wantrouw je nog mensen op straat die er bijzonder uitzien of net iets te lang kijken ?

The Game is echt een aanrader. We namen deel aan het spel in Antwerpen en hebben het centrum vol enthousiasme doorkruist, van de ene opdracht naar de andere. De tijd vloog voorbij, we gingen zo op in het spel door de originele opdrachten en maffe ontmoetingen dat we niet door hadden dat we overal werden gevolgd… Je wordt er wel een beetje paranoia van, dagen later wantrouw je nog mensen op straat die er bijzonder uitzien of net iets te lang kijken ?

zaterdag, 1 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik had nog wel uren door kunnen gaan!

Ik had nog wel uren door kunnen gaan. Eigenlijk is de workshop zo dus veel te kort.
Jammer dat ik niet met de hond mocht werken, dat lijkt me nog leuker.

vrijdag, 31 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Echt een leuke bingo ! Ook twee enthousiaste spelleiders op locatie! Complimenten!

woensdag, 29 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Proefpakket geslaagd

Het was n proef of t iets was voor mijn feestje. Ik ben er erg tevreden over. Als ik weet hoeveel mensen er komen ga ik n bestelling plaatsen.

dinsdag, 28 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuke en spontane fotografe die iedereen op zijn gemak stelt en waanzinnig leuke en mooie foto’s maakt

Fantastisch!!! Zeker doen !!!

dinsdag, 28 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social Chaos zit erg goed in elkaar

Social Chaos zit erg goed in elkaar. We speelden vanuit Restaurant de Burcht onderaan de Burcht van Leiden een unieke ervaring en locatie. Ons internationale team heeft zich prima vermaakt en dat is knap met Belgen, Fransen en Nederlanders door elkaar. Omdat we kozen voor de Engelstalige versie kon iedereen meedoen!

maandag, 27 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Nog nooit een city game gedaan maar dit is me erg goed bevallen. Eerst wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten maar uiteindelijk heb ik het erg naar mijn zin gehad.

maandag, 27 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Top dag gehad in nijmegen samen met een paar maten van me. Games waren leuk en uitdagend, en zeker niet saai.

maandag, 27 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wow, écht een aanrader!

Wow, écht een aanrader!
Een spannend en uitdagend spel, waarmee je door middel van samenwerken en met behulp van Social Media te werk moet gaan. Vooral de acteurs die heel goed in hun rol bleven, gaven een extra dimensie aan het spel. Het spel werd leuk gehost, had veel leuke verschillende onderdelen en klopte precies!”

maandag, 27 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vanuit ons eigen kantoor in de avond Social Chaos gespeeld! Echt te leuk!

Vanuit ons eigen kantoor in de avond Social Chaos gespeeld! Echt te leuk!
napraten.

zondag, 26 mei 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01