starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Familie-uitje

Beoordelingen Familieuitje tips & ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.018 beoordelingen

Beoordelingen 376 - 400 van 1018

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Precies wat ik ervan verwacht had

Locatie en personeel was top, geen problemen mee gehad. Ook de activiteit zelf was top, begeleiding werd gegeven waar nodig. Zeker een aanrader!

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tof uitje

Bedankt voor deze toffe beleving. Kom zeker nog eens terug!

maandag, 6 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top ervaring!

GEWELDIG!!!! Hele leuke ervaring! Leuke opdrachten , je krijgt er lekker veel energie van
Een absolute aanrader!

vrijdag, 3 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was Super!!

Geweldige gehad samen met mij vriend, we hebben beide ontzettend genoten van het blokarten

woensdag, 1 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een super leuke ervaring

Blokarten is heel erg gaaf. Je hebt gauw de slag te pakken. Uitleg en begeleiding was prima. De wind had wat sterker mogen zijn, dan waren we harder gegaan. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, alhoewel ik 40,- per persoon wel erg duur vind.

zondag, 28 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social Chaos zit erg goed in elkaar

Social Chaos zit erg goed in elkaar. We speelden vanuit Restaurant de Burcht onderaan de Burcht van Leiden een unieke ervaring en locatie. Ons internationale team heeft zich prima vermaakt en dat is knap met Belgen, Fransen en Nederlanders door elkaar. Omdat we kozen voor de Engelstalige versie kon iedereen meedoen!

zaterdag, 27 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Super leuk om een lipdub op te nemen. Wij hebben het met familiedag gedaan, en iedereen kon mee doen. Van 0 tot 90 jaar! De begeleiding was ook in 1 woord super, ze weten precies wat ze doen! Dank jullie wel voor deze super leuke herinnering!

zaterdag, 27 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te spelen! Fanatische alom!

Binnen- en buiten-opdrachten. Acteurs die je aanspreken en die jij moet aanspreken met de juiste vraag. Verwarring tijdens de opstart. Alles hoort bij de (Social) Chaos van Neverrest.

vrijdag, 26 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Echt een aanrader als je van puzzelen houd!

woensdag, 24 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Groot succes

Zowel als cadeau voor m'n schoondochter om te knutselen met de kids, als voor mijn groepje seniore dames. Het was een groot succes.

dinsdag, 23 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Na 1 avond al een mooi eindproduct ?

Leuke workshop met uitstekende begeleiding. Al meteen met een leuk resultaat naar huis. Het zet aan om er thuis mee verder te gaan.

vrijdag, 19 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was een geslaagd uitje!

Enthousiaste eigenaresse die alle tijd neemt om alles uit te leggen. Was een geslaagd uitje!

donderdag, 18 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was heel gezellig en leuk om te doen!

Met een vrijgezellenfeestje hebben we de workshop gevolgd. Het was heel gezellig en leuk om te doen! Er was genoeg tijd om gezellig te kletsen. De uitleg en hulp was heel goed en ondanks dat we met een grote groep waren werd er uitgebreid de tijd genomen voor ons! We nemen een leuke herinnering mee naar huis!

woensdag, 17 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe ervaring

Gespeeld met 8 vrienden en een hele toffe dag gehad! Het spel is redelijk uitdagend vooral als je veel punten wilt verdienen. Daarnaast erg relaxt dat je niet gebonden bent aan specifieke tijden, konden tussendoor nog wat bier met elkaar drinken!

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gekke middag gehad!

Ik had van te voren nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn! Wat een leuke ervaring om een echt optreden te geven en petje af voor de mensen van Teambanding die je zo goed helpen. Echt een aanrader!

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superavond!

Superavond gehad zeer leerzaam en goeie uitleg van Samantha en zo makkelijk te leren ga er zeker mee verder

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-). We kregen allen begeleiding op ons eigen niveau op een hele leuke en persoonlijke manier. Het is ontzettend gaaf om mee te maken hoe nu eigenlijk een band werkt en je op elkaar inspeelt. Heel leuk om als teamuitje te doen, vooral omdat je ook steeds in wisselende kleine groepen werkt.

maandag, 15 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke ervaring!

Een lekker hapje gegeten en de wereld van virtual reality mogen ontdekken! Zeker de moeite waard!

maandag, 15 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Vandaag met een groep dove/sh kids van 11-16 jaar via onze stichting een super gezellig en sportief uitje gehad met Oorigineel Zuid-Holland op het strand in Scheveningen.

Met een groep van 8 kids in de leeftijd van 11-16 jaar zijn we gaan Powerkiten onder begeleiding van 2 professionals van belevingaanzee.nl

Aansluitend bij beachclub Copacobana uitgerust, een zak patat gegeten en nagepraat over het powerkiten.

Kortom een belevenis om niet snel te vergeten.

Onze groep kreeg zelfs grote complimenten dat ze het zo snel onder de knie hadden t.o.v. vele andere groepen met kids.

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Het filmpje is echt fantastisch geworden. Erg nagenieten.
We hebben hard gelachen om het filmpje op te nemen. De filmer nam onze ideeen van harte en voegde daar zijn professionaliteit aan toe. Zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest!

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop!

Super leuke en enthousiaste vrouw, die haar beroep met passie uitvoert. Goeie begeleiding tijdens het maken van het tasje!

zaterdag, 13 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad.

De locatie was prima.
We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad. De workshop begeleidster legde goed uit.
Bedankt voor de leuke workshop!!

woensdag, 10 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring en iedereen deed heel enthousiast mee. Vol lof voor de begeleider, speelde goed in op de situatie.

Super activiteit, die ik zeker aanbeveel bij anderen.Wij hadden een familiegroep van 38 personen, die allemaal enthousiast meededen. Ook de mensen die niets met muziek hebben, waren heel enthousiast na afloop!

dinsdag, 9 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kei leuke middag

Top voor een gezellige middag met teambuilding, hilariteit en gezelligheid.

dinsdag, 9 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk.

Ik geef een 10. Het was super leuk.

maandag, 8 april 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01