starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Familie-uitje

Beoordelingen Familieuitje tips & ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.016 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1016

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super workshop!

Gezellige workshop gehad. Heel veel keus uit beeldjes om te schilderen!
Astrid is een hartelijke vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt.
Leuk atelier! Lekkere boterhammen voor de lunch met ruime keus uit drinken. Super.
Prachtig beeldjes voor binnen buiten.

donderdag, 26 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De schapen maken patronen zichtbaar, super leuk voor teamilding

Het was een koude dag in maart 2020, vlak voordat de wereld stilstond vanwege het corona virus. Met het team naar de duinen in Heemskerk. De beleving begint al als je je auto parkeert en naar Gasterij Kruisberg loopt, wat een leuke locatie! Heel gaaf om te zien hoe het werkt met de schapen en waar de bordercollies toe in staat zijn... En toen moesten we zelf aan de slag. Erg leerzaam en vermakelijk om de schapen van A naar B te krijgen. Pieter en zijn collega deden het erg leuk. Vooraf goede instructies qua kleding etc. en incl. een versnapering. We kwamen tot mooie inzichten, bijvoorbeeld dat ons team (waar praten ons belangrijkste gereedschap in het werk is) het beste functioneert zonder te communiceren. Het was top en dit was echt een aanrader!

vrijdag, 20 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch groepsgevoel!

De begeleiding was super, sloot goed aan bij onze groep. De opdrachten die wij als team moesten uitvoeren met de schapen zorgden voor een mooi inzicht in onze groepsdynamiek en leverde een fijn saamhorigheidsgevoel op. Na afloop nog een kruidenbittertje drinken maakte het helemaal af!

zondag, 15 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische teambuilding voor 90 personen

Onze doelstelling was om een nieuwe groep van ca. 90 collega's met elkaar te laten kennismaken en op een ontspannen manier een leuke dag te bieden. Dat is geweldig gelukt! De Zeepkist GP heeft meerdere spelelementen in zich waardoor het uitermate geschikt is voor gemixte groepen (bijv. op niveau of leeftijd). De organisatie was prima geregeld en de medewerkers van Dukino denken op alle gebieden mee om het tot een succes te maken. Echt top!

dinsdag, 10 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een ontspannen manier om met team bezig te zijn. zonder woorden schapen daar krijgen waar we ze wilden was de meest bijzondere ervaring.

Zeer mooie locatie!!!!

maandag, 9 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuke middag

Een erg leuke middag gehad waarbij naast de acteurs ook goed duidelijk werd welke rollen opgepakt worden binnen teams, teambuilding op een attractieve wijze met veel lol 

maandag, 9 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw wat een gave escape room!

Wat een gave ervaring hebben wij gehad! En dit smaakt naar meer!
We hebben deze escape room een maand geleden geboekt, en een paar dagen voor af kregen we opeens een SMSje, en het spel begon!
Over alles is na gedacht van af dat je op de loctie komt maar ook de gastvrouw is helemaal in haar rol, en die is spannend! En dan ga je eindelijk de kamer in en wat daar allemaal gebeurt... Dat moeten jullie zelf maar gaan beleven, wij hebben een erg leuke avond gehad!

zondag, 8 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuk!!

Superleuk!! Nogmaals heel hartelijk dank.
We hebben echt een heel gave middag gehad.

zaterdag, 7 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Met een groep van ongeveer 85 man een super middag gehad.

Onwijs gave middag gehad waar iedereen heel fanatiek te werk ging. Dankzij onze eigen slimmigheid en vaardigheden hebben we gewonnen en een groot gevaar voorkomen.
Met een groep van ongeveer 85 man een super middag gehad.

vrijdag, 6 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer geslaagde, goed georganiseerde team-building ochtend in het centrum van Leiden

Een zeer geslaagde, goed georganiseerde team-building ochtend in het centrum van Leiden. De taken waren leuk en gevarieerd, niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk, en iedereen deed met veel plezier mee. De “acts” zorgden voor afleiding, verwarring en hilariteit.

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele interactieve ervaring, easy to use interface, niet zomaar een pubquiz

Eigenaar Niek heeft mijn werkgever, Stichting War Child, zijn PubGames gesponsord aangeboden en we hebben het fantastisch naar ons zin gehad. Zelf gepresenteerd en zelf de app bediend, die erg makkelijk in gebruik is. De vier verschillende games die we hebben gespeeld zorgen voor een andere beleving dan een vragenvuur die je bij een standaard pubquiz hebt. Heel interactief en een echte aanrader. Daar bovenop is Niek erg behulpzaam en denkt hij graag mee.

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een verrassende, enerverende, ludieke, spannende dag

Het was voor ons een verrassende, enerverende, ludieke, spannende dag, waarbij we als team elkaar weer wat beter hebben leren kennen. Een aanrader !

woensdag, 4 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk, verrassend resultaat

Erg leuk om te doen, de begeleiding is goed en je krijgt alle tijd om je werkstuk af te maken. Leuke ochtendbesteding!

dinsdag, 3 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het zit echt top in elkaar!

super middag gehad met veel hersenkrakers en pijnlijke buikspieren. Lachend riep ik op een gegeven moment ‘Ik heb nog nooit zo hard gewerkt!’ Heerlijk om zo met de collega’s aan de slag te zijn. Het zit echt top in elkaar!

maandag, 2 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een leuke workshop

Zeer aan te raden!!!

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een leuke workshop

Zeer aan te raden!!!

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten

Met ons team hebben we een unieke, meeslepende en verrassende middag beleefd met Social Chaos. Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten zorgden ervoor dat iedereen bloedfanatiek aan de slag ging. Het was een groot feest om iedereen zo op te zien gaan in het spel! Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met topentertainment.

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg geslaagd!

Het was erg geslaagd! Er wordt nog veel over gepraat, een erg goed spel! Met name de persoonlijke afsluiting vond ik zelf zeer krachtig.

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuke dag mogen ervaren dankzij Neverrest

Een super leuke dag mogen ervaren dankzij Neverrest. Een team wat goed georganiseerd is, overal aan heeft gedacht en er alles aan doet om je een leuke dag te bezorgen.
De communicatie verliep heel goed, ze zijn duidelijk en zijn goed bereikbaar. Ze zijn open en denken met je mee. Geen vraag is hun te veel.
Wij hebben een super leuke dag gehad, hebben zoveel gelachen en raden dit iedereen aan.
Niet twijfelen, maar doen!

zaterdag, 29 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel gezellig en lekker ontspannen en creatief

Super leuke begeleiding en ruimte om met onze creativiteit los te gaan. Bedankt corina. Succes met je leuke plek en je creativiteit!

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke escape room met flexibel personeel

Om aan te raden

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

enthousiast en positief

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige middag!
De geluiden die wij vandaag van onze collega’s die deelnamen krijgen, zijn zeer enthousiast en positief.

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een gezelligheid !!!

In één woord , SUPER
Wat een leuke ervaring om je creativiteit op het doek te zien verschijnen. Een aanrader voor een leuke dag uit !

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag!

Leuke enthousiaste gastvrouw, die er alles aan doet om er een gezellige middag van te maken. En ook al ben je niet creatief, dan nog komt het goed!!

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame middag

Bedankt voor de leerzame middag. Ik ga er thuis direct mee aan de slag.

donderdag, 27 februari 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01