starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Familie-uitje

Beoordelingen Familieuitje tips & ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 981 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 981

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

mysterieuze middag

Wij hebben met ons team een mysterieuze middag beleefd. Zonder iets te willen verraden: we vroegen ons vaak af “hoe kunnen ze dàt nu weten?” of “met hoeveel zijn die lui wel niet?”. Het spel zelf was niet alleen leuk om te doen, maar leerde ons en passant ook de stad Antwerpen beter kennen. Een topdag met een mooie afsluiter bovendien. Bedankt!


vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

SUPERLEUK

Goed geregeld, goede instructie en leuke ruimte!

vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en dus een mooi resultaat!

donderdag, 20 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische leuke lipdub met geweldige regiseurs en een subliem eindresultaat, AANRADER!

Een hele leuke avond gehad met veel lol, plezier en een fantastisch eindresultaat. Een heel enthousiast team met hele proffesionele begeleiding. Aanrader!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht'

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht' door het stadscentrum van Zwolle. In groepen op pad met een koffertje vol attributen, om allerlei opdrachten uit te voeren en onderweg raadselachtige appjes (#ongedwongen#luchtig#maarnietmakkelijk!#avontuur). Gelukkig viel het na de start mee met het slechte weer en hebben we genoten van een leuke middag!!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke middag met ongekende gezelligheid

De ruimte was gezellig (alleen het binnenkomen zijn ze nog aan t werk om dit gezellig te maken) en Sebastiaan gaf de ruimte om ook te kunnen "freestylen". We wisten niet dat de djembe workshop zo relaxed en leuk kon zijn en dan nog gave muziek produceren ook met zijn allen. Echt een aanrader om dit te doen!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijke PV uitje

Hierbij willen we jullie nog even super bedanken voor ons onvergetelijke PV uitje van afgelopen zaterdag. Onze collega’s waren zaterdag al heel enthousiast maar het ging vanmorgen nog even verder. Super leuke verhalen, het enthousiasme, erg leuk om allemaal nog een keer te horen.

Onze dank voor het geweldige Neverrest team wat ons afgelopen zaterdag vermaakt heeft, super, dank je wel!!!

zaterdag, 15 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag

We hebben een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag beleefd. Paranoia was maximaal aanwezig. Vele “onschuldige” burgers uit de stad werden als verdacht bestempeld. Alle teamleden zijn nog steeds unaniem enthousiast

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring

Mooie route door het Gooi gereden! Leuke begeleiding en toffe opdrachten onderweg.

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig uitje

Prachtig laagdrempelig uitje waardoor je naast het spel ook een goede indruk krijgt van Almere! Wij zijn hierna nog uit eten geweest.

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Warme en gastvrije ontvangst, snel op ons gemak en goeie begeleiding. Kortom super leuke middag!

Samen met mijn partner een privéles gevolgd bij Astrid. In een uur tijd leerden we de merengue en enkele figuren, de basispassen van Salsa én de basispassen van Bachata! Mijn partner was met tegenzin meegegaan, maar was uiteindelijk zo enthousiast dat we nu samen op dansles gaan! Bedankt voor de leuke les!

donderdag, 13 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social media chaos als afdelingsuitje

Recencie afdeling Communicatie VNG
We kozen voor Social media chaos als afdelingsuitje, omdat we uitgedaagd wilden worden en plezier wilden hebben.
En dat is beide goed gelukt! Super leuk om als ware speurneuzen, met hulp van alle mogelijke apps en social media, de crimineel te ontmaskeren.
Dank team!



woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.

Bedankt voor de professionele organisatie.

Ik heb erg leuke reacties gehad op het spel, de acteurs en de organisatie van Social Chaos.

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.


woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige middag!

Een geweldige middag! De spanning deed de stromende regen vergeten.
We hebben ongelooflijk genoten en nog regelmatig komt deze dag ter sprake.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

supergave middag

We willen jullie team geweldig bedanken voor de supergave middag die we met jullie beleefd hebben.
Iedereen werd gelijk meegezogen in het spel en werd steeds fanatieker naar mate de tijd vorderde.
Wat een belevenis was het! De acteurs zaten zo goed in hun rol, complimenten!
Die avond is er nog lang over nagepraat, steeds weer kwamen de spelelementen naar voren en iedereen heeft ervan genoten.

Nogmaals bedankt en we kunnen jullie zeker aanbevelen bij andere groepen/bedrijven.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest

We hebben een hele toffe middag gehad tijdens het spelen van de Game in Nijmegen. De verbazing, onzekerheid, argwaan en interactie tijdens het spel hebben veel los gemaakt in het team. Het is de hele avond en ook daags daarna nog onderwerp van gesprek geweest. Gelukkig hebben we de foto’s nog.
Als opstap naar een meer serieuze tweede dag, waarop we als internationaal team de eerste stappen hebben gezet op het vlak van internationale samenwerking, is het echt een waardevolle toevoeging geweest. Bedankt voor de strakke organisatie en het betrekken van onze internationale gasten in het spel een onvergetelijke ervaring.

Sterren: 4,5 uit 5? Zeker!

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest. Nadat we twee jaar geleden al The Game hadden gespeeld in Haarlem, hebben we dit jaar Social Chaos mogen beleven in het centrum van Utrecht. En een beleving was het! En na afloop was de film en terugkoppeling hilarisch. Dank voor de geweldige dag en hopelijk ontwikkelen jullie snel een derde game, die komen we dan ook zeker weer beleven. Dank namens heel Southfields.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachwekkend en verrassend!

Leuke instructeurs, grappig concept. Aanrader!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

één grote speeltuin voor volwassenen!

Een van de hoogtepunten binnen ons bedrijf is toch wel het personeelsweekend, waarin elk jaar weer een samenwerkingsactiviteit in een andere stad centraal staat. Na al die jaren hebben we al heel wat activiteiten gedaan, maar dit is allemaal niet te vergelijken met het spel Social Chaos die wij in Arnhem hebben gespeeld. In verschillende teams moet je met elkaar allerlei puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren, binnen en buiten. Alleen door samen te werken gaat dit lukken, want iedereen heeft een andere taak. In het spel komen diverse elementen aan bod: samenwerken, spanning en sensatie, breinbrekers, speurtochten naar verschillende personages die rondlopen (overigens fantastische acteurs!) en voornamelijk heel veel lol. Daarnaast leer je ook nog eens de stad kennen waar je het spel speelt (in ons geval Arnhem). Kortom, het was één grote speeltuin voor volwassenen!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze hele groep heeft zich enorm vermaakt en we werden goed begeleid, topmiddag!

Gedurende het hele proces was de organisator bereid om met ons mee te denken om een zo goed mogelijk evenement neer te kunnen zetten. Medieval Machines was een enorm succes. Wij kwamen met een groep engineers die zich helemaal stortte in het mechanische aspect en vervolgens zeer vermaakte met het spelaspect. Dit alles onder hele fijne begeleiding. Ik ben helemaal tevreden.

maandag, 10 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek uitje!

Na een geweldig personeelsuitje vorig jaar, lag de lat dit jaar erg hoog nog iets leukers te bedenken. We kwamen uit bij Social Choas. En wat was dat een goede keus. We hebben een enorm gave dag gehad waarbij alle collega’s enthousiast waren en maar wat graag wilden winnen. Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding/samenwerking, uitdaging, fanatisme, spanning en sensatie, gezelligheid en grappige/verrassende elementen. Daarbij vonden we de quotes en videobeelden bij de prijsuitreiking vonden een enorm toegevoegde waarde. Dank aan de Game master Dick, de acteurs en dank aan de organisatie Neverrest voor het organiseren van dit te gekke uitje.

maandag, 10 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een top spel!

In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!

donderdag, 6 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape Room zit erg leuk in elkaar

De begeleiding was erg goed en we hebben het spel prima bij ons op kantoor gespeeld. Communicatie met de organisatie loopt gemakkelijk en vlot.

woensdag, 5 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader, erg indrukwekkend

Moeilijke keuze om uit de vele aanbieders een activiteit te kiezen. Wij hebben voor dit moordspel gekozen omdat dit op locatie van het bedrijf kan en het er heel interessant en spannend uit zag. Wij hebben geen spijt van onze keuze, integendeel. Wij waren erg verrast over hoe uitgebreid alles is. Heel indrukwekkend, tot ver in detail uitgewerkt en wat ons betreft absoluut een aanrader.

woensdag, 5 februari 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01