tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

F1 Team Challenge - Bouwen en Racen met Formule 1 wagens

Wat ga je doen?

Wil je je team naar nieuwe hoogten brengen? Doe mee aan deze unieke teambuildingactiviteit waarbij communicatie, samenwerking en probleemoplossing centraal staan. Jullie gaan aan de slag met het bouwen van een levensgrote Formule 1-raceauto, en het slim beheren van jullie tijd is van het grootste belang.

Met behulp van een gedetailleerd constructieplan moeten de teams hun collectieve vaardigheden bundelen om prefab materialen om te zetten in een kartonnen racemachine. Tegelijkertijd moeten jullie jullie eigen krachten inzetten om perfecte synchronisatie te bereiken. Creativiteit komt om de hoek kijken wanneer jullie de auto's een persoonlijke touch geven, en oefening baart kunst wanneer de laatste race wordt beslist tijdens een pitstop.

Op het hoogtepunt van de uitdaging breekt het Grand Prix-moment aan. Het licht springt op groen en alle teams strijden om de zwart-wit geblokte vlag!

Naast het versterken van het teamgevoel, biedt deze activiteit ook waardevolle leermomenten. Alleen door subteams te vormen en samen te werken kunnen jullie de indrukwekkende creaties van de Flat Out Formula 1 tot leven brengen. Een goed begrip van het uiteindelijke doel is essentieel om het complexe project op te delen en ervoor te zorgen dat het hele team zo productief en efficiënt mogelijk werkt. Ieders inzet is van cruciaal belang voor een succesvol eindresultaat.

Zijn jullie klaar voor een spannende ervaring en om jullie team naar de overwinning te leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om de Flat Out Formula 1 Team Challenge te boeken en een onvergetelijke activiteit met jullie team te beleven.

Wil je niet alleen plezier hebben, maar ook een positieve verandering teweegbrengen in de wereld?

Wij zijn trots om samen te werken met Buy1Give1 (B1G1), een wereldwijde organisatie die duurzame projecten ondersteunt. Bij elke activiteit die wij organiseren, doen we een donatie waarvan 100% direct naar het gekozen goede doel gaat. Op die manier zorgen we ervoor dat elke deelnemer een tastbare impact heeft op een betere wereld. Elk jaar selecteren we een project dat nauw aansluit bij onze waarden en gericht is op het aanleren van vaardigheden, zodat de deelnemers van het project zichzelf na afloop beter kunnen onderhouden en beschermen.

Als afsluiting van elke activiteit ontvangt elke deelnemer een 'Certificate of Gratitude', waarin we onze oprechte dankbaarheid uiten voor hun deelname aan onze activiteit en de werkelijke impact die ze hebben gehad op iemands leven. Ben je benieuwd naar het goede doel dat we dit jaar steunen? Vraag gerust vrijblijvend informatie aan en we vertellen je graag alles over het doel waar we dit jaar aan bijdragen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 80,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
2 tot 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01