starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Expeditie in het bos! - Mogelijk in heel Nederland

Wat ga je doen

Waan je op een echte Expeditie en probeer in het bos de route naar de verschillende opdrachten te ontdekken. Dit kan op de Veluwe in onze prachtige, gerenoveerde Schaapskooi of in elk ander bos in Nederland.

Samen met je collega expeditieleden krijg je diverse denk en doe opdrachten waarbij het uiterste van jullie team gevraagd wordt. Durven jullie buiten de kaders te denken?
Goed samenwerken levert de meeste punten op en zorgt ervoor dat je de teamopdrachten vindt, zodat je de expeditie tot een goed einde kan brengen. En als dat lukt...hoef je alleen de kist nog maar te openen...

Jullie gaan op pad met verrassende materialen in een rugzak, een Global Positioning Systeem (GPS) en je hebt je smartphone nodig.
Alles gaat op snelheid, slimheid, samenwerking én een klein beetje lef!

  • Welk team kan er het snelste vuur maken met alleen maar een vuurstick?
  • Zoek het pannetje in het bos en wie durft de inhoud ervan op te eten?
  • Gebruiken jullie de inhoud van je rugzak efficiënt?
  • Geniet je wel genoeg van deze fantastische dag? Dat is een vereiste!

Vraag vrijblijvende een passende offerte aan voor jouw gezelschap. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van jullie speciale dag!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01