starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Expeditie Bockenreyder - Een avontuurlijk uitje!

Wat ga je doen

Op een bijzondere manier Landgoed De Utrecht ontdekken? Starten kan vanaf de befaamde Herberg In den Bockenreyder. Een toepasselijke plek om te beginnen aan Expeditie Bockenreyder! Waan je even een ontdekkingsreiziger en probeer de verborgen route te ontdekken. Samen met je mede-expeditieleden kom je voor diverse dilemma's te staan, waarbij het uiterste van je hersenen en zintuigen gevraagd wordt.

Alleen door goed samen te werken kun je de route ontcijferen en de expeditie tot een goed einde brengen. Dit maakt deze groepsactiviteit zeer geschikt voor bedrijfsuitjes in het kader van teambuilding, maar ook als gezellig uitje met familie of vrienden.

Expeditie Bockenreyder is uit te breiden met een lunch, borrel of diner. Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01