starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escaperoom op je eigen locatie tot 450 personen!

Wat ga je doen

Met onze mobiele escape rooms komen wij naar JOUW EIGEN locatie! Wij bieden keuze uit meer dan tien verschillende prijswinnende mobiele escape rooms. Gegarandeerd succes voor het meest unieke bedrijfsuitje dat je tot nu toe hebt gehad!

Bekijk hieronder onze meest populaire mobiele escape rooms:

1. Virtual Reality Escape

Een combinatie van virtual reality en een escape room. In teams van ongeveer 4 à 5 personen ga je met elkaar de strijd aan. Eén van de teamleden zet de VR-bril op. Het enige wat diegene voor zich ziet is een oud bureau met daarop... een bom! Nu is het aan heel het team de taak om deze bom te ontmantelen. Welk team weet er de meeste te ontmantelen binnen de tijd?


2. Crime Scene Investigation

De grootste escape room die buiten te spelen is! Ideaal voor grote groepen. Er is een moord gepleegd, maar door wie en waarom? In verschillende teams gaat iedereen naar de ware crime scene toe. Weten jullie als team de moord op te lossen?

3. Escape room gijzeling

Een escape room op jouw eigen locatie. Alles lijkt zijn gangetje te gaan tot er ineens een man met een bivakmuts in de deuropening staat. De intro begint via de geluidsspeaker. Jullie blijken gegijzeld te zijn door de Italiaanse maffia! In teamverband ga je aan de slag met het oplossen van raadsels, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten. Weten jullie binnen één uur te ontsnappen?

4. Escape The City

Ontdek een stad naar keuze en combineer dit met de leukste elementen van een escape room! Er blijkt een bom in de stad te liggen… Teams worden samengesteld en de materialen worden klaargezet; een kist vol verschillende, serieuze en leuke games. Welk team weet de bom als eerste te ontmantelen?

5. Escape room aan tafel

Dineren, maar dan anders! Voor of na het diner word je opgesloten in een restaurant naar keuze en ga je in teams van ongeveer 5 personen met elkaar de strijd aan. Ervaar een mix van puzzels, raadsels, ingenieuze games en nog veel meer! Wie weet het snelste te ontsnappen?

6. Bomkoffer

Let the game begin... Je wordt wakker geschud van een vreemd gepiep. Je krijgt een opmerkelijke boodschap: vandaag zal er op jouw eigen gewenste locatie een bom afgaan, deze staat op ontploffen! In teams ga je aan de slag met mysterieuze puzzels en raadsels om de locatie van de bom te achterhalen. Er is geen tijd te verliezen!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01