tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Escaperoom op je eigen locatie tot 450 personen

Omschrijving

Met onze mobiele escape rooms komen wij naar jouw eigen locatie! Wij bieden keuze uit meer dan tien verschillende prijswinnende mobiele escape rooms. Gegarandeerd succes voor het meest unieke bedrijfsuitje dat je tot nu toe hebt gehad!

Bekijk hieronder onze meest populaire mobiele escape rooms:

1. Virtual Reality Escape

Een combinatie van virtual reality en een escape room. In teams van ongeveer 4 à 5 personen ga je met elkaar de strijd aan. Eén van de teamleden zet de VR-bril op. Het enige wat diegene voor zich ziet is een oud bureau met daarop... een bom!

2. Crime Scene Investigation

De grootste escape room die buiten te spelen is! Ideaal voor grote groepen. Er is een moord gepleegd, maar door wie en waarom? In verschillende teams gaat iedereen naar de ware crime scene toe.

3. Escape room gijzeling

Een escape room op jouw eigen locatie. Alles lijkt zijn gangetje te gaan tot er ineens een man met een bivakmuts in de deuropening staat. De intro begint via de geluidsspeaker. Jullie blijken gegijzeld te zijn door de Italiaanse maffia! In teamverband ga je aan de slag met het oplossen van raadsels, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten.

4. Escape The City

Ontdek een stad naar keuze en combineer dit met de leukste elementen van een escape room! Er blijkt een bom in de stad te liggen… Teams worden samengesteld en de materialen worden klaargezet; een kist vol verschillende, serieuze en leuke games. Welk team weet de bom als eerste te ontmantelen?

5. Escape room aan tafel

Dineren, maar dan anders! Voor of na het diner word je opgesloten in een restaurant en ga je in teams van ongeveer 5 personen met elkaar de strijd aan. Ervaar een mix van puzzels, raadsels, ingenieuze games en nog veel meer! Wie weet het snelste te ontsnappen?

6. Bomkoffer

Let the game begin... Je wordt wakker geschud van een vreemd gepiep. Je krijgt een opmerkelijke boodschap: vandaag zal er op jouw eigen gewenste locatie een bom afgaan, deze staat op ontploffen! In teams ga je aan de slag met mysterieuze puzzels en raadsels om de locatie van de bom te achterhalen. Er is geen tijd te verliezen!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
1,5 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 9,6 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
8,7 Prijs/kwaliteit

fantastisch!

Echt een super leuke escape room! goede verhaallijn, Leuke puzzels en enthousiaste begeleiding. een echte aanrader!

Door: jasper

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

Door: Pam
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01