tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Escaperoom op de Veluwe - Schipbreuk en de Parijse kunstroof

Wat ga je doen?

Kom langs en beleef het avontuur escape op de Veluwe. Kies of combineer de volgende escape rooms:

Parijse kunstroof
Uit het Parijse Louvre zijn 5 waardevolle kunstwerken gestolen en de dader is op de vlucht. De sporen wijzen erop dat hij de metro heeft gepakt, maar welke? Door goed de aanwijzingen te volgen, kan alleen jij uitvinden welke metro de dader heeft gepakt, waar hij zich bevindt en waar de kunstwerken verstopt liggen. Weet jij het verhaal tot een goed einde te brengen?

Schipbreuk
jullie zijn gaan varen met jullie zeilboot maar door domme pech varen jullie op een rif en belanden in het water.
Gestrand met jullie blote voeten in het zand op een onbekende eiland. Weet jij te overleven op dit Idyllisch ogend eiland? 

Deze 2 toffe escape rooms zijn geschikt voor alle soorten groepen. Van bedrijfsuitjes, vriendenuitjes tot vrijgezellenfeesten, maar ook voor families en gezinnen met jongere kinderen. Er is veel mogelijk!

In de Schipbreuk kamer kunnen 2 t/m 6 personen tegelijk deelnemen en in kamer Parijse kunstroof is dat 3 t/m 7 personen. Je kan dus met een groep van 13 personen tegelijkertijd escapen, hoe tof!

Voor grote groepen denken wij graag met u mee aan arrangementen. In samenwerking met Café Wessel dat zich tegenover de escaperoom bevindt, bieden wij u de volgende arrangementen aan.

  • Arrangement 1: Koffie met gebak
  • Arrangement 2: Lunch
  • Arrangement 3: Diner 
Direct reserveren

Details van het uitje

€ 19,25 tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 13 personen
1 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01