starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Escaperoom in Amsterdam - Helpen jullie Lola?

Wat ga je doen

Deze escaperoom laat je een andere kant van Amsterdam zien en is mega spannend en een tikje erotisch. Aan jullie gezelschap vrienden of collega’s de taak om binnen de tijd te zorgen dat de situatie niet explosief wordt. De decors zijn levensecht, de dreiging heel reëel.

In deze escaperoom maak je kennis met Lola. Lola is lief voor haar klanten, maar meedogenloos als het om geld en zaken gaat. Prostitutie, liefde, chantage en bedreiging daar draait het om in deze zinderende escaperoom die je in hartje Amsterdam kunt spelen.

Extra leuk met behulp van PRYNT app die aanvullende info geeft en die je vooraf kunt downloaden. Deze escaperoom is 18+ en goed te combineren met andere activiteiten tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje in Amsterdam.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01