tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Escaperoom - De Jungle, de Bom en Revenge of the General

Wat ga je doen?

Hou jij ook zo van het ontrafelen van mysteries en een beetje spanning? Probeer dan eens één van deze drie escaperooms met uniek thema. Ze zijn aan te passen in moeilijkheid en zullen voor elke groep voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Ook ideaal als teambuilding activiteit, want samenwerken is noodzakelijk om te ontsnappen uit de kamer.

In De Jungle moet je zien te ontsnappen aan de wilde dieren en weer thuis zien te komen. Revenge of the General is dan weer een strijd tegen Rusland, die het Westen wil veroveren! De Bom draait om het ontmantelen van een bom die is geplaatst door terroristen om Nederland te redden. Spanning en sensatie dus in deze escape rooms met special effects!

De kamers zijn geschikt voor alle soorten groepen. Ook voor gezinnen hebben we toffe Escapes klaarstaan! 

Per kamer kunnen 4 tot 6 personen meedoen, waardoor je tot en met een groep van 18 personen tegelijkertijd kunt escapen. Voor grotere groepen of voor een langer uitje kan een escaperoom in combinatie met één van onze andere uitjes geboekt worden. Denk aan lasergamen, golfen, levend tafelvoetbal en elektrisch steppen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 18 personen
1 uur
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01