tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Escapen tijdens je kinderfeestje in Utrecht

Omschrijving

Moet jouw kinderfeestje niet alleen stoer maar ook heel spannend zijn? Kom dan Prison Island spelen bij ons in Utrecht! Samen in groepjes van drie tot vier personen gaan jullie verschillende opdrachten oplossen. Wist jij dat er wel 38 cellen met opdrachten zijn? Jullie krijgen 1 uur de tijd om deze zo snel mogelijk op te lossen en om te ontsnappen uit de gevangenis! Als jullie eenmaal ontsnapt zijn krijgen jullie allemaal een diploma, super stoer!

Om jullie ontsnapping te vieren gaan jullie in ons restaurant, het Ketelhuis, nog een lekker kindermenu eten. Dit kindermenu bevat een heerlijke portie friet met een snack. Heb je hierna nog wat trek? Wij zorgen ook voor een ijsje als toetje! Gedurende jouw kinderfeestje is er ook onbeperkt limonade aanwezig.

Zijn jij en je vriendjes onder de 12 jaar oud? Dan adviseren wij om iemand mee te nemen die als begeleider met jullie mee wilt spelen. Deze mag natuurlijk gratis mee.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 24,50 per kind
2 tot 30 personen
Vanaf 2.5 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01