tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 lightbulb flame

Escape boat tour op de Nieuwkoopse Plassen

Wat ga je doen?

Geniet actief van de prachtige Nieuwkoopse Plassen vanaf het water en ontdek zelf je route met behulp van GPS aan de hand van geheime codes en versleutelde gegevens die via samenwerking ontrafeld moeten worden. Zo wordt een boottochtje een heel bijzonder uitje.

Jullie vertrekken in fluisterboten, om te gaan escape varen. Zoek de uitdagende route door alles op te lossen, waarbij iedereen aan boord een eigen taak heeft. Samenwerken en plezier zijn de sleutelwoorden van dit actieve, sportieve uitje op het water.

Bij de introductie krijg je uitleg over de GPS-gegevens op de bijbehorende app en het spelpakket. Winnen jullie de Escape Trofee? Je krijgt een leuke herinnering mee naar huis. Spannend ontspannen voor iedereen(alle leeftijden)!

Deze escape boat tour is prima mogelijk met gezinnen., vriendengroepen en bedrijfsteams.
Met coronaproof uitleg en afronding.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
2 tot 100 personen
3 uur
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk, heerlijk relaxed. Prachtige omgeving, leuk gepuzzel!

De meesten van ons hadden al wel ervaring met escaperooms, maar nog niet met escape boottochten. Het was een absolute aanrader! De communicatie vooraf verliep prima, de instructies waren duidelijk, het puzzelen was op een leuk niveau en er was verbazend weinig tijdsdruk. En wat een prachtige omgeving, die Nieuwkoopse plassen. De weergoden waren ons ook welgezind.
Het was op een fluisterboot, niet overdekt. Dus bij onzekere weersvoorspellingen is het aan te raden een paraplu mee te nemen. En er is geen catering of wc aan boord. Wel zijn er langs de route twee pleisterplaatsen.
Al met al een heerlijke besteding van een middag.

Door: Lizi
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01