starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escape to Victory (naar Texel) inclusief overnachting

Wat ga je doen

Een groene militaire oldtimer met alleen in de laadbak een koffer met instructies, roadmaps, kaarten en een gps. Bij aankomst op het hoofdkwartier ziet u de authentieke militaire voertuigen en Korporaal Jan al klaar staan. Tijd voor een duidelijke briefing aan de rekruten.

De opdrachten en instructies in de koffers die elk team in de auto heeft staan, brengen de teams naar Den Helder waar de deelnemers de oversteek maken naar Texel. Wordt er gekozen voor de overtocht met veerboot, of wordt er gekozen voor “een ware sensatie” en worden de teams spannend en snel per ribboot naar de overkant gevaren?!

Eenmaal aangekomen op Texel is de missie nog niet voltooid. Om bij het einddoel te komen dient er een laatste rally gereden te worden. De keuze: met de fiets, tandem of met TukTuks. Tijdens de route zijn er nog diverse keuzes om Texel te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een Texelse bierbrouwerij, deelnemen aan een bierproeverij, het bezoeken van het Juttersmuseum, een rondvlucht boven Texel of een parachutesprong. Niets is te gek!

Na een inspannende dag eindigt u bij één van de prachtige locaties op Texel waar er tijd is om even op te frissen. Daarna staat er een heerlijk Hollands buffet of uitgebreide barbecue voor u klaar.

Na het diner is er bijna geen tijd om uit te buiken, want het is tijd om deel te nemen aan een ware spelshow quiz. Een omgetoverde ruimte dat nu dienst als televisiestudio, met daarin echte deelnemersdesks, drukknoppen en zwaailampen. Een quiz vol hilariteit, herkenning en plezier (er zijn diverse quizzen mogelijk).

Een heerlijke nachtrust in trekkershutten of een herberg, of toch nog even de vele gezellige kroegjes van Texel verkennen, de avond is naar eigen wens in te vullen! Wakker worden op Texel gebeurd met een uitgebreid ontbijt. Nadat alle spullen gepakt zijn vertrekken de deelnemers weer naar de boot die hen naar Den Helder brengt. In de bus die iedereen weer naar de startlocatie brengt kunnen de deelnemers nog even bijkomen.

Escape to Victory is een programma dat geheel naar eigen wens vormgegeven kan worden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01