tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Escape to Victory (naar Texel) inclusief overnachting

Omschrijving

Een groene militaire oldtimer met alleen in de laadbak een koffer met instructies, roadmaps, kaarten en een gps. Bij aankomst op het hoofdkwartier ziet u de authentieke militaire voertuigen en Korporaal Jan al klaar staan. Tijd voor een duidelijke briefing aan de rekruten.

De opdrachten en instructies in de koffers die elk team in de auto heeft staan, brengen de teams naar Den Helder waar de deelnemers de oversteek maken naar Texel. Wordt er gekozen voor de overtocht met veerboot, of wordt er gekozen voor “een ware sensatie” en worden de teams spannend en snel per ribboot naar de overkant gevaren?!

Eenmaal aangekomen op Texel is de missie nog niet voltooid. Om bij het einddoel te komen dient er een laatste rally gereden te worden. De keuze: met de fiets, tandem of met TukTuks. Tijdens de route zijn er nog diverse keuzes om Texel te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een Texelse bierbrouwerij, deelnemen aan een bierproeverij, het bezoeken van het Juttersmuseum, een rondvlucht boven Texel of een parachutesprong. Niets is te gek!

Na een inspannende dag eindigt u bij één van de prachtige locaties op Texel waar er tijd is om even op te frissen. Daarna staat er een heerlijk Hollands buffet of uitgebreide barbecue voor u klaar.

Na het diner is er bijna geen tijd om uit te buiken, want het is tijd om deel te nemen aan een ware spelshow quiz. Een omgetoverde ruimte dat nu dienst als televisiestudio, met daarin echte deelnemersdesks, drukknoppen en zwaailampen. Een quiz vol hilariteit, herkenning en plezier (er zijn diverse quizzen mogelijk).

Een heerlijke nachtrust in trekkershutten of een herberg, of toch nog even de vele gezellige kroegjes van Texel verkennen, de avond is naar eigen wens in te vullen! Wakker worden op Texel gebeurd met een uitgebreid ontbijt. Nadat alle spullen gepakt zijn vertrekken de deelnemers weer naar de boot die hen naar Den Helder brengt. In de bus die iedereen weer naar de startlocatie brengt kunnen de deelnemers nog even bijkomen.

Escape to Victory is een programma dat geheel naar eigen wens vormgegeven kan worden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 350,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
48 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01